Pergnerová zpátky u milence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pergnerová zpátky u milence

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Moderátorka Tereza Pergnerová (35) je zpátky s partnerem Jiřím Chlebečkem (39)! Přestože se od něj před pár týdny i se synem Samuelem (8) a dcerkou Natálkou (1) odstěhovala a přiznala vztahovou krizi, zdá se, že se vše v dobré obrátilo! Pergnerová jako důvod rozchodu udala fakt, že v posledních měsících byla více matkou než milenkou. Teď nejspíš přehodnotila své priority…

Tereza je opět šťastná! Po několikatýdenním odloučení se vrátila ke svému partnerovi a otci dcerky Natálky Jirkovi Chlebečkovi. „Ano, jsme zase spolu,“ svěřil se deníku Aha! šťastný Chlebeček, který má opět celou rodinu pohromadě.

Poté, co Chlebeček Terezu nekompromisně vyrazil z bytu a ona byla nucená se s dětmi odstěhovat do předraženého podnájmu, jsou zase jedna velká a šťastná rodinka. „Jsme si prostě souzeni a odteď to bude už jen lepší,“ sdělil nám Chlebeček, který, ač se někdy chová neomaleně, na svou rodinu nedá dopustit. Jeho trpělivost má ale své meze. Dle dřívějších slov samotné moderátorky, chce Chlebeček doma nejenom matku pro jejich děti, ale i náruživou milenku, která po perném dni uspokojí všechny jeho touhy.

Jiří Chlebeček

Sám se ale staví do jiného světla. „Jen nechci, aby nám někdo ubližoval. Chceme mít mediální klid, abychom se mohli z té krize vzpamatovat. Nestojíme o žádný humbuk. Teď nám jde o všechno. Máme děti a snažíme se vše opět napravit a zapomenout. Hodit to za hlavu a žít obyčejný život,“ vysvětlil Chlebeček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.