Agáta Hanychová - Má nové tetování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta Hanychová - Má nové tetování!

Sexy Agáta si nechala na paži vytetovat své čtvrté tetování.
Sexy Agáta si nechala na paži vytetovat své čtvrté tetování. (Aha! – Mária Rušinova, Marek Pátek, ara)

05:00 – Agáta Hanychová (24) má nové tetování – už čtvrté v pořadí! Po černé pumě na tříslech, hvězdičce na pravé ruce a klukovi na šíji má teď »Aguš« na pravém rameni nápis »In God I Trust«, nad nímž se vznášejí andělé. A proč zrovna věta »Věřím v Boha«?

Agáta Hanychová (24) má nové tetování – už čtvrté v pořadí! Po černé pumě na tříslech, hvězdičce na pravé ruce a klukovi na šíji má teď »Aguš« na pravém rameni nápis »In God I Trust«, nad nímž se vznášejí andělé. A proč zrovna věta »Věřím v Boha«?

„Vždyť jsem přece věřící, tak to je snad jasné,“ vysvětlovala Agáta, za kterou tatér z Mělníka přijel až domů. „Sám se nabídl, a hlavně byl strašně šikovný, bolelo to nejmíň ze všech čtyř kérek co mám,“ pochvalovala si čtvrteční dvou a půl hodinové tetování Hanychová. A co na to modelčina máma Veronika Žilková, která včera oslavila osmačtyřicáté narozeniny? „Chtěla, abych si tam dala růženec,“ krčí rameny Agáta s tím, že to byla stejně jen rada a ona se zachovala podle svého – máma jí totiž nic nezakazuje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.