Jan Saudek: Chystá sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Saudek: Chystá sebevraždu!

Jan Saudek
Jan Saudek

11:15 – Fotograf Jan Saudek (73) pokračuje ve skandálním přiznání!

11:15 – Fotograf Jan Saudek (73) pokračuje ve skandální zpovědi!

Zatímco se před týdnem Saudek přiznal k tomu, že by měl chtěl intimní styk s maminkou své přítelkyně Pavly, detailně popsal, jak praktikoval sex se svým bratrem po dobu svého dospívání a jak moc ho miloval, teď přichází s přiznáním o alkoholu a plánované sebevraždě.

Umělec přiznává, že mu závislost na alkoholu přerůstá přes hlavu. „Všiml jsem si, že mě alkohol už přemáhá. Protože já jsem opilý denně,“ odhaluje svoji slabinu. Prý se to podepisuje i na jeho sexuální vitalitě. „Zjistil jsem, že už se nemůžu na ženskou – aniž bych měl sklenici alkoholu v ruce – ani podívat,“ stěžuje si. „Bohužel jsem teď už šťastný jen když se miluju a k tomu piju,“ říká Saudek.

Není tak divu, že pomýšlí na sebevraždu. „Sebevražda je i závěr mé knihy,“ naznačuje, jak má k tak hroznému činu blízko. Ve svých třiasedmdesáti má fyzickou kondici jako málokterý dvacátník.

Jeho intimní zpověď prostřednictvím rozhovoru je obsahem nové knihy, která o mistrovi fotografie zanedlouho vyjde

Foto: Marek Pátek

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.