Iveta Bartošová: Nemoc ji stála 1,2 milionu Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Nemoc ji stála 1,2 milionu Kč

 (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

5:00 – Hospitalizace na luxusní pražské klinice přišla zpěvačku Ivetu Bartošovou (43) pěkně draho! Zánět celého těla a operace cysty ji totiž připravily minimálně více než o milion!

„Pravdou je, že Iveta měla nasmlouvaných osm vystoupení v Česku a na Slovensku a pokud by neonemocněla a nemusela být v nemocnici, několik akcí navíc by ještě proběhlo,“ řekl nám její manžel Jiří Pomeje (44) s tím, že jelikož Bartošová za jeden koncert inkasuje částku zhruba sto tisíc korun, je teď její konto pomyslně chudší o rovný milion.

A to není všechno! Soukromá klinika GHC, na které byla zpěvačka hospitalizovaná prvních deset dní nemoci, patří k nejdražším v republice. „Už jen vstupní paušální částka, za kterou klinika zaručuje komplexní péči o pacienta, by Ivetu vyšla na třicet tisíc korun. Tento poplatek jí ale odpustili. Každý den hospitalizace nás ale stál rovných patnáct tisíc,“ prozradil manžel Bartošové Jiří Pomeje. Další peníze musela Bartošová vynaložit v Praze-Podolí, kam byla převezena kvůli operaci cysty. „Zdejší nadstandardní pokoj, na jakém ležela i paní Bartošová, denně vyjde normálně na 2200 korun,“ dozvěděli jsme se od personálu. V Podolí si Bartošová pobyla čtyři dny, během kterých jí nemocnice účtovala navíc ještě povinný regulační poplatek za pobyt na lůžku – šedesát korun za den.

Celkově tak ztráty Bartošové během nemoci vycházejí celkově na milion 189 040 korun. I několikanásobek takové částky by ale Iveta klidně vyměnila za možnost být při oslavách narozenin svého syna. Ty naštěstí Artur Štaidl slavil až v den jejího propuštění z nemocnice, a tak si je všichni i s Jiřím Pomejem náležitě užili!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.