No Name a Chinaski: Únos ve vlaku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

No Name a Chinaski: Únos ve vlaku!

Igar Timko z No Name křtil album spolu s frontmanem Chinaski Michalem Malátným nové album The best of mixem vod z různých českých a slovneských potoků a řek.
Igar Timko z No Name křtil album spolu s frontmanem Chinaski Michalem Malátným nové album The best of mixem vod z různých českých a slovneských potoků a řek.

13:00 – Nejlepší kapely české a slovenské popmusic se rozhodly pokřtít album a nový singl ve vlaku. Jenže ten s nimi odjel do pustiny.

..

Slovenští No Name natočili spolu se skupinou Chinaski československý hit Ná, ná, náá a rozhodli se ho i s albem The best of pokřtít ve vlaku na pravidelné lince Košice – Praha. Cestou odehráli několik krátkých koncertů a celá akce vyvrcholila křtem na pražském Hlavním nádraží. Tam zbrusu novou desku pokřtili vodou z českých i slovenských řek a potoků. A pak začalo drama. Zatímco se album křtilo a kluci z obou skupin rozdávaly rozhovory, vlak se rozjel...

„Kam to jedeme?“ šířilo se po vagónu. Všichni byli ale v dobré náladě, a tak se zpívalo i hrálo. Jenže když vlak zastavil, všem bylo jasné, že tohle není úplně v pořádku. No Name i Chinaski se spolu s hosty a novináři ocitli na odstavné koleji v Záběhlicích, daleko od Hlavního nádraží.

I přes prvotní šok se nakonec podařilo části kapely odjet do centra hned taxíkem. Zbylí museli počkat na odvoz aparatury z vlaku. „Čeklai jsme tam dvě hodiny, ale nakonec nás vysvobodili,“ smál se už dnes Zoltán Šállai z No Name.

Když vlak jel, bylo veselo a zpívalo se. Když zastavil, tak moc do smíchu už kapelám nebylo.

Igora Timka pohled na Záběhlické odstavné koleje mírně znepokojoval.

Foto Tomáš Martínek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.