Miss Eliška Bučková byla na liposukci! Máme fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Eliška Bučková byla na liposukci! Máme fotky!

Takhle se Eliška zbavovala tuku na stehnech.
Takhle se Eliška zbavovala tuku na stehnech. (Aha! – Marek Pátek)

05:00 – Loňská vítězka soutěže krásy Česká Miss Eliška Bučková (20) včera odpoledne podstoupila liposukci. Po plastice uší je to už druhý zásah, který modelka absolvuje. Odstávající uši si Bučková z pochopitelných důvodů nechala přišít. Proč však liposukce?

Loňská vítězka soutěže krásy Česká Miss Eliška Bučková (20) včera odpoledne podstoupila liposukci. Po plastice uší je to už druhý zásah, který modelka absolvuje. Odstávající uši si Bučková z pochopitelných důvodů nechala přišít. Proč však liposukce?

Vyhublá modelka zcela jistě žádné odsání tuku nepotřebuje. Trend vyzáblých manekýn ji zřejmě tak děsí, že se sama dobrovolně rozhodla udělat ze svého těla kostru obalenou kůží. V salonu Yes Visage si nechala odstranit novou neinvazivní, bezbolestnou speciální metodou tuk z přední strany stehen. „Nejsem tlustá, ale mám celulitidu a drobné boule pod zadečkem. Tam se totiž nejvíc ukládá tuk. Nejdůležitější je, že po čtyřiceti minutách člověk vidí výsledek,“ řekla deníku Aha! Eliška Bučková. A tato nová dimenze hubnutí Elišce opravdu ubrala tři centimetry na obvodu stehen.


Kvalifikovaná zdravotní sestra »vypálila« laserem Elišce přebytečný tuk ze stehen.

Pozn.: Pro větší obrázek na něj klikněte.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.