Kluci ze SuperStar: Co schovávájí v igelitkách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kluci ze SuperStar: Co schovávájí v igelitkách?

Ben Crisovao raději igelitku se záhadným obsahem ukral za záda.
Ben Crisovao raději igelitku se záhadným obsahem ukral za záda.

13:00 – Hezouni Leo Machala, Ben Cristovao a Denis Lacho. Ti všichni se vplížili se záhadným obsahem igelitek včera večer do hotelu a jakmile spatřili našeho fotoreportéra, dali se na útěk. Proč asi.

13:00 – Hezouni Leo Machala (20), Ben Cristovao (22) a Denis Lacho (15). Ti všichni se vplížili se záhadným obsahem igelitek včera večer do hotelu a jakmile spatřili našeho fotoreportéra, dali se na útěk. Proč asi...

Alkohol? Ne...my máme v těch taškách boty,“ zašveholili rychle všichni tři semifinalisti Česko Slovenské SuperStar a hned když chtěl náš fotoreportér boty v igelitce vyfotit, dali se všichni tři na útěk. A co víc, obsah tašek, tedy »boty«, jak nám chlapci objasnili, začaly v běhu podezřele cinkat a šplouchat.

Asi jde o velmi speciální obuv... Jako jiné vysvětlení se však nabízí alkohol. Konkrétně Leo Machala si už od začátku svého pobytu v bratislavském hotelu stěžuje na ceny alkoholických nápojů. „Mají tu pivo za tři eura! To je pětasedmdesát korun!“ kroutil hlavou na baru, než údajně zorganizoval nákup lahodného moku za lepší cenu v jedné z bratislavských samoobsluh.

I fešák Leo Machaĺa raději utelk než by ukázal, co v tašce nese.

Denis Lacho také nebyl příliš sdílný. Možná i proto, že je mu teprve patnáct!

Foto: Martin Hykl

(eve), (ren)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.