Iveta Bartošová: 13 měsíců manželství, 13 skandálů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová: 13 měsíců manželství, 13 skandálů

Jiří a Iveta se na veřejnosti nehnou jeden od druhého.
Jiří a Iveta se na veřejnosti nehnou jeden od druhého.

5:00 - Za pár dnů (7. října) to bude přesně 13 měsíců od chvíle, kdy si zpěvačka Iveta Bartošová a zkrachovalý producent Jiří Pomeje (44) řekli své »ANO«. A jako by navléknutím prstýnků na své prsty složili slib, že stojaté vody českého showbyznysu pořádně rozvíří! Není měsíce, aby se kolem téhle dvojky neroztočil nějaký skandál. Manželé si tak vysloužili řadu přezdívek, dokonce začali být označováni za nejkomičtější dvojku českého showbyznysu. Pro slávu jsou prý ochotní udělat doslova všechno a většina skandálů údajně vznikla jen proto, aby Ivetu dostaly znovu na vrchol popularity. Co je pravda? To nikdo neví! My vám každopádně předkládáme přehled všeho, čím tento tandem plnil během svého manželství stránky novin..

..

Vztah začal velkou lží

Přestože Bartošová s Pomejem trávili spolu veškerý čas, Pomeje stále tvrdil, že jen pomáhá Ivetě k návratu na výsluní. V té době byl navíc zadaný. Nakonec ale musel s pravdou ven a se svou dosavadní přítelkyní se rozešel. Od jejich seznámení na vesnickém bále neuplynulo ani pět měsíců, a už byla svatba!

Artur se měl před svatbou zhroutit

Už před svatbou se Iveta postarala o poprask. Prohlásila, že je svatba v ohrožení, protože její syn Artur (13) trpí psychickými problémy. V té době byl totiž Artur v péči svého otce Ladislav Štaidla (64). „Artík začíná mít z toho humbuku psychické problémy. Trápí ho, že nemůže být se mnou. Každý den mi volá. Kdyby ho Láďa z nějakého důvodu na svatbu nepustil, museli bychom ji zrušit,“ svěřila se tehdy Iveta novinám. Nakonec se ale svatba konala.

Blamáž s prstýnky a hvězdou ze zahraničí

Samotná svatba by se dala nazvat estrádou roku. Pomeje sliboval pro Ivetu prstýnky za šest milionů korun, stovky hostů, a dokonce tvrdil, že jim na svatbě zazpívá top hvězda ze zahraničí. A výsledek? Prstýnky pro Ivetu nakonec upletl ze stříbrných proutků a ozdobil je sedmikráskami, žádná zahraničí hvězda nepřijela... V té době navíc Lucie Bílá (43) oznámila rozchod s Václavem Noidem Bártou (28). Korunu tomu dodal sám Pomeje, který prohlašoval, že tohle jim Bílá udělala schválně, aby na sebe strhla pozornost a jejich svatbě se média tolik nevěnovala.

Stovky koncertů? Ani jeden!

Pomeje je podle všeho skutečně »baron Prášil«. Do médií po svatbě neustále prohlašoval, že je o Ivetu obrovský zájem, a že má strašně moc nabídek na koncerty. Na samotných internetových stránkách Ivety se však v kolonce koncerty žádný nenachází ani dnes...

Trapasy na Slavíku a TýTý

Už před galavečerem českého slavíka začátkem prosince 2008 prosakuje na veřejnost informace, že se Iveta stane Skokankou roku. Tedy, že oproti loňskému ročníku ankety poskočila o nejvíce míst nahoru. „Do začátku galavečera nemůže nikdo o výsledcích nic vědět. Ve 20 hodin je dostane jen režisér přenosu,“ tvrdil pořadatel Slavíka Jaroslav Těšínský z agentury Musica Bohemica. Iveta se nakonec Skokankou roku skutečně stala. Její proslov na pódiu Státní opery ale všechny přesvědčil o tom, že to mohlo být jinak. V dubnu 2009 Iveta pak vyhrává cenu TýTý v kategorii zpěvačka roku. I to se mělo vědět předem. Korunu dohadům nasadil Jiří Pomeje, když v médiích prohlásil, že měl jisté náznaky o Ivetině úspěchu a proto se rozhodl ji z Bratislavy, kde se zrovna účastnila soutěže Let´s Dance, na poslední chvíli přivézt na galavečer do Prahy.

Nadávky Slovákům

Jiří Pomeje dělal ostudu Ivetě i na Slovensku. Poté, co Iveta v taneční soutěži Let´s Dance 3 vypadla těsně před finálovým kolem, začal kopat kolem sebe. „Zabednění Slováci. Tohle vám vrátíme. Porota byla zkorumpovaná,“ měl Pomeje podle svědků křičet jako pominutý po vyhlášení výsledků, které Ivetu vyřadily. „Je to prasárna, že ji porota nechala vypadnout. Sledovanost té vaší Markízy po tomhle v Čechách klesne na nulu, to vám zaručuju,“ soptěl ještě Pomeje. Přitom v průběhu soutěže, kdy Iveta postupovala, zářil nadšením, jak jeho manželku na Slovensku zbožňují. „V Čechách je Iveta nedoceněná, na Slovensku ji lidé milují. Plánujeme zde velké turné,“ prohlašoval předtím Pomeje.

Vyhazov z muzikálu

Na začátku roku Ivetu vyhodil producent Oldřich Lichtenberg z chystaného muzikálu Mona Lisa. Důvod? Nepřipravenost a laxní přístup. „Mohu k tomu říci jen to, že máme poslední nahrávku ze zkoušky, kde Iveta byla. Byla naprosto nepřipravená a neuměla texty. Nahrávka pro všechny případy zůstane v trezoru,“ prohlásil tehdy Lichtenberg.

Sex ve třech!

Aby toho nebylo málo, Bartošová se rozhodla vydat knihu, kde popisuje řadu věcí ze svého intimního soukromí. Dokonce v ní přiznává, že ji Karel Svoboda (†68) se svou ženou Vendulou nutili k sexu ve třech, což dokonale vytočilo vdovu po zesnulém skladateli Vendulu (37).

Boj se Štaidlem

Iveta se poslední roky stále soudí se svým bývalým manželem Ladislavem Štaidlem o svého syna Artura. A bojuje skutečně tvrdě! Prostřednictvím své právničky se rozhodla zažádat soud o zvýšení alimentů. Nyní platí Štaidl šest tisíc korun měsíčně, teď chce Iveta 50 000 Kč.

Válka s bývalou chůvou

Poté, co Ivetina bývalá chůva a pomocnice v domácnosti Zlata Dvořáková alias Golda (54) poskytla tisku zpověď s intimními detaily ze soukromí Bartošové, začaly se dít věci. Jiří Pomeje Goldě údajně vyhrožoval, ale ona se nenechala zastrašit. Bývalá chůva dokonce poslala Ivetě zpět dětský nábytek po Arturovi, který jí Iveta darovala.

Jak je to s tím dítětem a rozvodem?

Je 6. září 2009, téměř na den přesně od svatby. Iveta pláče, utápí se ve smutku a hlásá do světa: Přišla jsem o dítě! Jenže týden předtím ještě vehementně popírala jakékoli informace o svém těhotenství. „Nejsem těhotná, byl to jen planý poplach,“ rozesílala na všechny strany textové zprávy. Pár dní poté přichází Iveta s Jiřím a novou zprávou: Přišli jsme o dítě! Iveta potratila! „Na potrat své manželky mám důkaz, lékařské potvrzení, ale ukazovat ho nebudu. To by bylo pod mou úroveň,“ prohlásil Pomeje, aby následně lékařské potvrzení svorně předložili tisku. Iveta se zhroutila. Aby toho nebylo málo, navenek prosákly informace, že mezi Pomejem a Ivetou to rok po svatbě vůbec neklape a chystá se rozvod! Po pár dnech ale Bartošová píše do médií e-mail, že se nachází ve vážném zdravotním stavu v nemocnici a že se žádný rozchod nechystá. Kdo se v tom už má vyznat?

Fota Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.