Prokletí Pomejeho lásek - Bartošová i Kuklová - Obě bojují! Iveta o život - Míša o majetek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prokletí Pomejeho lásek - Bartošová i Kuklová - Obě bojují! Iveta o život - Míša o majetek

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

05:00 – Producent Jiří Pomeje (44) svým ženám nedopřeje ani chvilku klidu. Až by se mohlo zdát, že je prokletím pro každou, která se s ním zaplete. Zatímco jeho současná manželka Iveta Bartošová (42) nedávno potratila a teď je ve vážném stavu hospitalizována na pražské soukromé klinice GHC, Pomejeho »bývalka« Michaela Kuklová (41) se stále soudí o majetek, který jí chtějí sebrat kvůli exmanželovým dluhům!

Producent Jiří Pomeje (44) svým ženám nedopřeje ani chvilku klidu. Až by se mohlo zdát, že je prokletím pro každou, která se s ním zaplete. Zatímco jeho současná manželka Iveta Bartošová (42) nedávno potratila a teď je ve vážném stavu hospitalizována na pražské soukromé klinice GHC, Pomejeho »bývalka« Michaela Kuklová (41) se stále soudí o majetek, který jí chtějí sebrat kvůli exmanželovým dluhům!

Kuklovou, která s Pomejem nemohla dlouho otěhotnět a mateřské štěstí poznala až díky svému současnému partnerovi Romanu Holomkovi, dnes nejvíce tíží probíhající soudní pře, kterou proti ní vede správkyně Pomejeho konkursní podstaty. Ta má za to, že Kuklová neoprávněně nabyla majetku po Pomejem v době, kdy už věděla, že je těžce zadlužený. A že přepsáním jmění na tehdejší manželku Kuklovou chtěl Pomeje jen vyvést majetek z dosahu věřitelů.

„Už jsme od sebe dlouho, ale soudní spor nás stále spojuje. Chci na to přestat myslet, ale i když jsem vyhrála dva spory, protistrana se odvolala. A dokud rozsudek nebude pravomocný, nemohu vědět, zda se předchozí rozhodnutí nepodaří nějak zvrátit. Chci se už věnovat nové rodině a přestat myslet na minulost,“ postěžovala si nám matka desetiměsíčního syna Romana.

Kuklová žila s Pomejem třináct let, hráli spolu například ve filmech Playgirls 1 a 2 či ve snímku Andělská tvář. Proč ho opustila? Kvůli dítěti prý ne. „Dělal výtržnosti, pil, zadlužoval se. Odstěhovali jsme se od sebe,“ vzpomíná Míša. Bartošovou prý zase štve, že jí muž visí na krku, a tak ho musí živit. Pokud zrovna jako nyní není hospitalizována na soukromé klinice GHC v centru Prahy, podle Pomejeho kvůli problémům po údajném potratu - zánětu ledvin, břicha a cystě na pohlavních orgánech.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

3.10.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.