100. repríza Mony Lisy - Čok trpí kvůli synovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

100. repríza Mony Lisy - Čok trpí kvůli synovi

Vilem Čok nestačil stírat pot, trápí se kvůli synovi.
Vilem Čok nestačil stírat pot, trápí se kvůli synovi. (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Ani stá repríza muzikálu Mona Lisa nedokázala zlepšit náladu Vildy Čoka (48), který propadá skepsi kvůli zdravotnímu stavu syna Filipa (18)! Toho začátkem září napadli a zmlátili.

Ani stá repríza muzikálu Mona Lisa nedokázala zlepšit náladu Vildy Čoka (48), který propadá skepsi kvůli zdravotnímu stavu syna Filipa (18)! Toho začátkem září napadli a zmlátili.

„Nevypadá to dobře, měl výron krve do oka a úplně rozmasakrovaný nos. Plastika zatím není možná, až ve chvíli, kdy opadnou všechny otoky,“ prozradil deníku Aha! Čok, který už dokonce zná i viníka. „Je to nezletilý chlapec, ale náhubkový zákon mi nedovolí nic prozradit. Všechno je v šetření,“ řekl zpěvák, který se v posledních měsících zcela vyhýbá alkoholu. „To je pravda, Vilda teď téměř nepije, úplně se změnil, dokonce žije i spořádaně se svou ženou Janou,“ shodli se jeho kamarádi z divadla Broadway. Na muzikál ruku v ruce s Filipem Renčem dorazila i rozvádějící se moderátorka odpoledních zpráv na Nově Kristina Kloubková. Že by konečně vyšlo najevo, proč se rozvádí s Alanem Bastienem?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.