Duety - Známe všechny soutěžící - Kostkovou zmalovali k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Duety - Známe všechny soutěžící - Kostkovou zmalovali k nepoznání!

Tahle nalíčenou k nepoznání by Terezu Kostkovou v Duetech asi nepoznali...
Tahle nalíčenou k nepoznání by Terezu Kostkovou v Duetech asi nepoznali...  (Vratko Barcík, Foto Aha! – Marek Pátek)

05:00 – Pěvecká reality show České televize »Duety... když hvězdy zpívají«, startuje už 31. října. Moderovat bude Tereza Kostková (33), která se na nových fotografiích stylisty Káji Pavlíčka představuje nalíčená k nepoznání. Po boku jí bude stát Aleš Háma.

Pěvecká reality show České televize »Duety... když hvězdy zpívají«, startuje už 31. října. Moderovat bude Tereza Kostková (33), která se na nových fotografiích stylisty Káji Pavlíčka představuje nalíčená k nepoznání. Po boku jí bude stát Aleš Háma.

Deník Aha! navíc už zná kompletní dvojice účinkujících – vždy ve složení profesionální zpěvák a jiná osobnost. Nejvíce asi překvapí pár ve složení zpěvák Petr Kotvald a misska Zuzana Jandová, o legraci by se měli postarat zase herec Jaromír Nosek s Jitkou Zelenkovou. V prvním díle se soutěžící představí v žánrech pop a balada, a dvojice Petra Janů a Vojtěch Bernatský si »střihnou« hit z filmu Hříšný tanec The Time Of My Life. Uctí tak památku zesnulého Patricka Swayzeho.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.