Pokus o sebevraždu snachy Karla Svobody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pokus o sebevraždu snachy Karla Svobody

Už krátce před svou neúspěšnou sebevraždou působila Lucia Gažiová na premiéře muzikálu Polská krev smutně a vyčerpaně.
Už krátce před svou neúspěšnou sebevraždou působila Lucia Gažiová na premiéře muzikálu Polská krev smutně a vyčerpaně. (Aha! – Daniel Černovský, Dalibor Puchta)

5:00 – Lucia Gažiová (30), manželka syna hitmakera Karla Svobody (†68) Petra (29), se neotrávila jídlem, jak zněly první informace z říčanské nemocnice, ale sáhla si na život! „Je to bohužel smutná pravda,“ potvrdil Nedělnímu Aha! Svoboda.

Gažiová se před pár dny předávkovala léky. Důvod, proč k tomu došlo, ale nechtěl její manžel specifikovat. „Nezlobte se, ale je to tak citlivá a osobní věc, že se nechceme vyjadřovat. Nemáme ale žádnou manželskou krizi, jak už se mi doneslo. Žena to tady v Čechách má těžké, na klidu jí ale nepřidal ani tlak médií,“ připomíná mladý Svoboda smršť článků po sebevraždě jeho otce.

Bezvládné tělo manželky objevil čirou náhodou sám Petr, který okamžitě přivolal sanitku a zachránil tak ženě život. „Byl jsem u ní první a po dobu Lucčiny hospitalizace jsem zůstal doma a staral se o syna,“ hlesl smutně na závěr Petr Svoboda, který teď bude muset se ženou, úspěšnou slovenskou herečkou, řešit příčiny toho, proč chtěla odejít z tohoto světa. Koho by neděsilo vědomí, že tak učinila přesto, že má sedmiměsíčního potomka Ferdinanda?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.