Bartošová a Pomeje: Rozvod kvůli penězům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová a Pomeje: Rozvod kvůli penězům?

Iveta je »fabrikou« na peníze, v ruce jí jich ale moc nezůstane.
Iveta je »fabrikou« na peníze, v ruce jí jich ale moc nezůstane. (Aha! – Daniel Černovský, Dalibor Puchta)

5:00 – Vypadá to, že Ivetě Bartošové (43) krachuje další vztah! Rok po svatbě s Jiřím Pomejem (44) se čím dál tím víc šušká o tom, že nejpropíranější dvojice showbyznysu jde od sebe. A jednou z hlavních příčin má údajně být Ivetina nechuť dál dělat manželovi »dojnou krávu«. S těžce zadluženým Pomejem na krku má totiž Iveta nepředstavitelné výdaje – přes dvěstě tisíc korun měsíčně!

Kvůli Jiřímu se prý nechala natlačit do muzikálu Mona Lisa, ze kterého pak podivně odešla, kvůli Jiřímu je podle mnohých pořád ještě v Dětech ráje. Nikoliv tedy radost z nové krásné role, ale životní nutnost, aby neskončila na dlažbě! Iveta totiž ví, co to znamená mít jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou. A to i přesto, že sem tam pracuje a nechá si slušně zaplatit.

Obrovské náklady na dům, auta, benzin a telefony přiměly zpěvačku překonat nenávist k muzikálům a začít zkoušet. Měsíčně totiž na provoz domácnosti vydá tolik, kolik nemá ani osm průměrných českých domácností dohromady!

„Iveta platí jen za hypotéku na dům pětatřicet tisíc korun. Další obrovské částky vynakládá za zálohy na daně, zdravotní a sociální pojištění, speciální pojištění platí i Arturovi. A když k tomu připočte náklady na zaměstnance, vyšplhají se její měsíční základní výdaje hodně přes 200 tisíc korun,“ sdělil deníku Aha! Ivetin přítel detailně obeznámený s Ivetinými financemi. Podle něj Bartošová s manželem Pomejem také utrácejí obrovské částky za telefony – propovídají až dvacet tisíc korun měsíčně. Nemluvě o benzinu a leasingu na auto.

Jiří Pomeje prý stojí hodně peněz.

Iveta má nůž na krku. Odpovědnost má nejen za syna a zatím také – bůhví, jak dlouho ještě – manžela. Ten nemá oficiálně žádný příjem, protože by o něj kvůli mnohamilionovým dluhům okamžitě přišel. Ivetě na krku visí i sousedka Eva Švicová, jež jí pomáhá s organizováním vystoupení. Pár korun dá Bartošová vydělat i řidiči Martinovi. „Živím celou rodinu,“ posteskla si nedávno Iveta v rozhovoru pro server Stream.cz. A to byl nejspíš ten důvod, proč v ní bouchly saze a začala uvažovat o konci velké lásky k Pomejemu. Když je krize ve vztahu, zodpovědnost k závazkům jde zkrátka stranou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.