Porotkyně SuperStar Marta Jandová - Chlapa jí hledají přes internet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Porotkyně SuperStar Marta Jandová - Chlapa jí hledají přes internet!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Dcera rockera Petra Jandy (67), zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar Marta Jandová (35), je bez chlapa! Kolegové z televizní soutěže se proto rozhodli, že jí pomohou najít vztah přes internet – založili stránky www.martajandovanechcezustatsama.cz.

Dcera rockera Petra Jandy (67), zpěvačka a porotkyně Česko Slovenské SuperStar Marta Jandová (35), je bez chlapa! Kolegové z televizní soutěže se proto rozhodli, že jí pomohou najít vztah přes internet – založili stránky www.martajandovanechcezustatsama.cz.

Jandová má za sebou šestileté manželství s kytaristou německé kapely Die Happy Thorstenem Mewesem a čtyřapůlletý vztah s německým zpěvákem Sashou. V Česku zatím zažila jeden vztah, také krachl. „Vždy jsem si myslela, že až mi bude dvacet šest, budu vdaná a budu mít děti. V té době jsem ale byla rozvedená a ty děti jsem neměla. Tak jsem tu hranici posunula na třicet, pak na pětatřicet a teď ji zase posouvám dál. Pokud se mi to nepodaří do čtyřiceti, pak vymyslím plán B,“ svěřila se Jandová.

Co říká na snahu kolegů? „O těch stránkách vím. Je to legrace, kterou mají na triku televize Nova a Markíza, které na SuperStar dělají. O nabídkách ale nevím – jsou tam diskuse a odkazy, ale já to nečtu. Tak bych přítele nechtěla hledat,“ rezignuje na tento způsob seznámení zpěvačka.

To je ale možná škoda, jelikož tam má spoustu nabídek nejen od mužů, ale i od žen a dívek! Jaký by tedy její vysněný partner měl být? „Tohle vůbec neřeším. Chci jen, aby mě měl rád a já zase jeho. Zbytek se poddá,“ nevěší hlavu Marta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.