Dům snů = propadák snů! Stavební reality show u diváků vyhořela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dům snů = propadák snů! Stavební reality show u diváků vyhořela

Honza Musil a jeho Dům snů na Nově propadl...
Honza Musil a jeho Dům snů na Nově propadl... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, TV Nova)

05:00 – Televize Nova stahuje ze svého hlavního vysílacího času ve středu od osmi večer stavební reality show Honzy Musila Dům snů! Místo ní nasazuje reprízy populárního sitcomu Comeback s Martinem Dejdarem a Tomášem Matonohou v hlavních rolích! Důvod? Dům snů je propadák!

Televize Nova stahuje ze svého hlavního vysílacího času ve středu od osmi večer stavební reality show Honzy Musila Dům snů! Místo ní nasazuje reprízy populárního sitcomu Comeback s Martinem Dejdarem a Tomášem Matonohou v hlavních rolích! Důvod? Dům snů je propadák!

Domu snů daly ve sledovanosti na frak snad všechny konkurenční pořady, které v tu dobu běžely na jiných stanicích. Ve středeční sledovanosti už dlouhodobě kraluje Pošta pro tebe s Ester Janečkovou na ČT1 a nováckou reality show porazilo i populární a cenami TýTý ověnčené Hádej, kdo jsem s Petrem Vondráčkem. Protože si Nova od nového formátu hodně slibovala, musela to pro ni být pěkně hořká pilulka. Oproti anoncovaným programovým věstníkům se tak Nova narychlo vytasila s opakováním Comebacku, seriálu, který v premiéře loni na podzim trhal rekordy. Už tuto středu tak Dům snů v osm na Nově nehledejte, nastupuje Ozzák Dejdar! Reality show se tím posune až krátce před devátou hodinu večerní, kdy už konkurenční pořady končí a už pro něj neznamenají takovou konkurenci. Otázkou je, jestli to bude stačit. Pořad Dům snů ani jeho protagonisté divákům totiž k srdci moc nepřirostly...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.