Bára Kodetová plavala s delfíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bára Kodetová plavala s delfíny!

Barbora Kodetová
Barbora Kodetová (Aha!: Martin PEKÁREK, Dalibor PUCHTA, MDC a Divadlo na Vinohradech)

PRAHA – Již třetím rokem se o letních prázdninách můžeme ve Švandově divadle setkávat v rámci Léta hereckých osobností s našimi populárními herci. Tuto neobvyklou přehlídku pořádá Studio Dva.

Léto hereckých osobností 2006

Deník Aha! pro vás zjistil, jak tito herci tráví prázdniny, a zeptal se jich, zda na letní dovolené zažili nějaký trapas...

Barbora Kodetová (35)
„Trapas si opravdu žádný nepamatuji, ale mám z různých dovolených hezké vzpomínky. Například jsem s kamarádkou a kolegyní Lukešovou za měsíc a půl procestovala celé Řecko i s ostrovy. Lodí jsme pak dojely až do Izraele, kde jsme prožily nezapomenutelné tři neděle. Plavaly jsme s delfíny v Rudém moři a seznámily se se zajímavými lidmi. Stejně jsem pak o dva roky později projela, jen s »báglem« , i Portugalsko. Letos jsem už na jedné dovolené byla. S dcerou jsme navštívily Tunis. Bylo to moc krásné, hlavně díky paní Horákové, která nám vše zprostředkovala a pečovala o nás. Moře si ale ještě užiji s mým přítelem Pavlem Šporclem. Jedeme nejdříve do Španělska a potom na týden na chalupu. Tam se moc těším i proto, že prožijeme první dovolenou společně s mou dcerou Lily,“ vypráví Bára, kterou můžeme vidět v inscenaci Ženy mezi nebem a zemí.

Jaroslav Satoranský (66)
„Dovolenou trávím na chalupě s malou přestávkou natáčení Četnických humoresek a hraní Absolventa ve Švandově divadle. Žádný velký trapas se mi naštěstí nestal, ale jelikož jsme uprostřed léta, tak bych to nerad zakřikl,“ poznamenal dlouholetý člen Divadla na Vinohradech.

Jana Krausová (52)
„Letos nepojedu do zahraničí. Budu na chalupě a podívám se také do jižních Čech. Velkým zážitkem a dobrodružstvím pro mě bylo sjet Lužnici, málem jsem se utopila pod jezem…“ svěřila se nám Jana, která se svým přítelem Karlem Rodenem účinkuje v komedii Otevřené manželství.

Kryštof Hádek (24)
„Jednou při koupání v rybníku jsem si vyrazil zub o dno, což bylo docela trapný. Léto strávím ve středních Čechách, maximálně ještě pojedu někam na kola,“ prozradil »tmavomodrý« herec, který hraje po boku Ivany Chýlkové ve hře Absolvent.

Miloslav Mejzlík (55)
„Letos pojedu do Chorvatska na Hvar. Budu se učit na vodních lyžích a na vodním skútru. A budu jíst jenom ryby. Velkým dobrodružstvím byla pro mne kdysi cesta autem z Turecka přes Bulharsko. Všude po nás chtěli peníze, abychom mohli projet. Tak jsem se celou cestu držel za srdce, jako že si jedu pro léky. Nakonec jsem projel, ale byl to vskutku zážitek,“ říká Mejzlík, který hraje s Hanou Maciuchovou ve hře Petera Quiltera Na konci duhy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.