Vendula Svodová: Vdávala se v holinách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula Svodová: Vdávala se v holinách!

To jsou novomanželé Vendula Auš Svobodová a Patrik Auš.
To jsou novomanželé Vendula Auš Svobodová a Patrik Auš.

10:30 – Super tajná svatba. Jen tak se dá označit »ANO«, které si řekli ve čtvrtek 17. září 2009, krátce po poledni, Vendula Svobodová (37) s dlouholetým přítelem Patrikem Aušem (31). A Vendula podle charakteru svatby zvolila i oblečení – svatební šaty ve stylu utržená záclona a holínky.

10:30 –  Super tajná svatba. Jen tak se dá označit »ANO«, které si řekli ve čtvrtek 17. září 2009, krátce po poledni, Vendula Svobodová (37) s dlouholetým přítelem Patrikem Aušem (31). A Vendula podle charakteru svatby zvolila i oblečení – svatební šaty ve stylu utržená záclona a holínky.

 

Nejslavnější česká vdova Vendula Svobodová si svou dlouholetou známost vzala uprostřed zříceniny hradu Buben a to za přítomnosti jen několika nejbližších. Dokonce nepozvala ani svoji maminku! Nyní Auš Svobodová tajila chystanou akci opravdu dlouho, Auš svoji vyvolenou požádal o ruku už v červenci, když byl pár na romantické dovolené v italském Portofinu.

 

 „To, že jsem nikomu neřekla, že se vdávám, je jedna z největších věcí, kterou jsem v životě dokázala,“ svěřila se časopisu Story. O tom, že se Vendula stane Auš Svobodovou tak věděli jen svědci, manželé Lewandowští, nevěstin vizážista, chůva malého Kubíka a oddávající starostka.

 

 

A přestože si vzala až na zříceninu lopatku Dior na metení střepů a stylistu Ivo Špese, zachovala velmi sporý tón svatby. Svatební šaty připomínaly nápadně záclonu, která jí zbytečně přidala několik kilogramů navíc a i na nohy si nevěsta nevzala nic extra. Samozřejmě, do takového terénu jsou holínky určitě mnohem příjemnější než svatební střevíčky. Chcete to vidět na vlastní oči? Fotky si můžete prohlédnout v zítřejším vydání tištěného deníku Aha!.

 

Foto: ara

 

(eve)

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.