Victoria Beckham: Třes se, Armani! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Victoria Beckham: Třes se, Armani!

Victoria Beckham ve svém novém světě – obklopena ramínky a modely šatů, jež sama navrhla.
Victoria Beckham ve svém novém světě – obklopena ramínky a modely šatů, jež sama navrhla. (– profimedia.cz, ISIFA, ČTK)

5:00 – Na pěveckou dráhu Victorie Beckham (35), manželky obletovaného anglického fotbalisty Davida Beckhama, dávno sedl prach; Spice Girls upadly v zapomnění. Posh Spice však slibně rozjíždí svou novou kariéru – vrhla se na módní návrhářství a nejčerstvěji sklidila obrovský úspěch a uznání na Týdnu módy v New Yorku, kde uvedla kolekci svých modelů Jaro/Léto 2010.

Léta hleděla pod ruce návrhářům, s nimiž se s manželem přátelí – Giorgio Armanimu, Roberto Cavallimu anebo Marcu Jacobsovi. A teď na módním poli, pro které se vžil pojem »haute couture« vytáhla proti nim coby sokyně! „Vím, že jsem přišla ze showbyznysu a že jsem manželkou slavného a krásného fotbalisty. Přesto myslím, že lidé z branže už mě berou celkem vážně a uznávají mě jako designérku,“ pochvaluje si. „Jsem ráda, že dokážou odložit předsudky u dveří a hodnotí jen mou práci…“

Nakreslila a ušila svou již třetí sezonní kolekci a v New Yorku s ní opravdu ohromila. „Vážně jsem ohromena šíří střihů, tvarů a vzorů, které Victoria představila,“ smekla z hlavy módní redaktorka americké televize E! Louise Roe. Její šaty jsou stejné jako ona sama – strohé, rafinované a elegantní. Fandí úzkým střihům, korzetům, rafinovaným průstřihům a šněrováním. „Pokusila jsem se do toho vložit sebe samu, ale také jsem se snažila respektovat své zákaznice,“ vysvětlovala Victoria editorkám módních časopisů.

A že o fanynky a zákaznice nemá nouzi – modely už si i ní pořídily anebo objednaly zpěvačky Madonna či Jennifer Lopez, herečka Brooke Shields anebo modelky Elle Macpherson či Dannii Minogue…

Sluší se však upřesnit, že kostýmek z dílny VB vyjde v přepočtu na cca 115 tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.