Česko Slovenská SuperStar: Holubník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česko Slovenská SuperStar: Holubník!

Marta Jandová chyběla kvůli svým koncertním aktivitám i na hlavní párty k zahájení soutěže. Na fotografii zleva: Paľo Habera, Dara Rolins, Leoš Mareš, Adela Banášová a Onřej Hejma.
Marta Jandová chyběla kvůli svým koncertním aktivitám i na hlavní párty k zahájení soutěže. Na fotografii zleva: Paľo Habera, Dara Rolins, Leoš Mareš, Adela Banášová a Onřej Hejma. (Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný, ČTK)

5:00 - Porota si ze soutěže Česko Slovenská SuperStar dělá doslova holubník! Někteří totiž chyběli přímo na castinzích! Místo čtyřčlenné poroty tak o postupujících často rozhodovali pouze tři lidé! Například Marta Jandová (35) chyběla na části bratislavského castingu kvůli svému koncertu s kapelou Die Happy v německém Kielu a Ondřej Hejma (58) zase na jeden den zmizel z castingu v Brně, když se vydal na koncert své skupiny Žlutý Pes, která vystupovala v Karlových Varech. Dokonce ho z Brna převážel letadlem bývalý porotce české SuperStar a X Factoru Ondřej Soukup (58)! A soutěžící se logicky ptají: Je to fér? Vždyť náhle existují pro uchazeče rozdílné podmínky!

„Někteří porotci na castinzích skutečně chyběli a to z důvodu dlouhodobě nasmlouvaných závazků,“ uvedl k tomu mluvčí projektu Adam Kotalík. „Smlouvy jim to umožňují. Není to problém. Stávalo se to i v minulých sériích a stejně tak ve světě je to zcela běžné. Porotci jsou osobnosti showbyznysu a skloubit jejich programy tak, aby během castingových dní nikdo neměl jiné závazky je prakticky nemožné,“ zastal se poroty Kotalík.

Ano, tahle zmáčená dívčina je porotkyně Marta Jandová během koncertu své skupiny.

Podle našich informací bude navíc Marta Jandová dokonce chybět i v některých sestřizích z divadla, což je po castinzích další část soutěže, která začne už příští týden v neděli. „Vše se natáčelo během července a srpna, kdy měla Marta se svojí kapelou desítky koncertů v Německu,“ řekl Nedělnímu Aha! novinář Petr Burda, obeznámený se situací v zákulisí.

Chyběli i moderátoři?

Naprostou volnost mají podle našich svědků také moderátoři Leoš Mareš (33) s Adelou Banášovou (28)! „Postoupila jsem do druhého kola, které se mělo konat ve dvou dnech, v pondělí a v úterý. Já ale v pondělí nemohla. Pak mi řekli, že je to škoda, protože jenom v pondělí tam budou moderátoři Leoš Mareš a Adela Banášová, v úterý už ne! A skutečně to tak bylo! Takže v televizi se pak vysílali jenom soutěžící z pondělka. Přitom v úterý tam bylo stejné množství soutěžících jako den předtím. Moderátoři jsou přece placení od toho, aby tam byli a ne, aby si chodili, kdy se jim zachce,“ svěřila se nám se svým zážitkem jedna ze soutěžících, která nechtěla sdělit své jméno, prý proto, že se bojí Novy. „Museli jsme podepsat smlouvu, která mi zakazuje poskytovat jakékoliv informace bez souhlasu televize. Takže se bojím, abych pak nemusela platit nějaké pokuty. A bohužel není tu ani napsáno dokdy se na mě mlčenlivost vztahuje, mají to dobře ošetřené,“ poznamenala ještě s ironickým úsměvem. Neúčast moderátorů ovšem mluvčí projektu důrazně odmítl. „Oba moderátoři tam museli být již z podstaty věci, protože dělají rozhovor s každým soutěžícím, který přijde od poroty. Dojem možná mohlo vyvolat to, že moderátoři občas vyjeli natáčet své vstupy mimo budovu, ve které casting probíhal,“ ohradil se Adam Kotalík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.