Ali Amiri: »Nefoťte mě s Lenou!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ali Amiri: »Nefoťte mě s Lenou!«

Ali a Lena nechtěli, aby byli na společné fotce!
Ali a Lena nechtěli, aby byli na společné fotce!

PRAHA – Na oslavu narozenin Michala Hudčeka (26) a manažerky Aliho Amiriho Andrey Vernerové (31) z Jaro management dorazila do pražského K.U. baru i celá parta Velkých bratrů a SuperStárů!

Na společnou oslavu narozenin finalisty druhé řady soutěže SuperStar Michala Hudčeka (26) a manažerky Aliho Amiriho Andrey Vernerové (31) z Jaro management dorazila do pražského K.U. baru i celá parta Velkých bratrů (Big Brother) a SuperStárů!

A právě díky účasti milostného páru smíšeného z těchto dvou populárních televizních soutěží, Leny Záhorské (25) a jejího perského přítele Aliho Amiriho (26), večírek bojkotoval Filip Trojovský (23), Lenin bývalý milenec. Ten totiž její novou lásku jen těžko toleruje, a zamilovaným hrdličkám se vyhýbá! Přitom to byl právě Filip, který se ještě v domě Velkého bratra s Lenou rozešel. Navíc Trojovský slavil 24. narozeniny. „Asi zůstal v Brně,“ řekla deníku Aha! Vernerová.
I přes Filipovu neúčast si však Lena s Alim dávali pozor, aby je nikdo spolu nenačapal. „Nefoťte nás,“ napomínal Ali fotografy, když jej chtěli vyfotit ve chvíli, kdy stála Lena vedle něj. Po půlnoci se dokonce rozdělili docela. Zatímco Lena odešla spinkat, Ali pokračoval v pařbě až do rána! „Lena jezdí za Alim do Prahy z Brna. Ale na veřejnosti se tváří, že spolu nic nemají,“ prozradila nám Lenina kamarádka. Podle ní nemá Lena stále ještě dořešený rozchod se svým bývalým přítelem, známým brněnským právníkem Romanem Schneiderem, a Ali Amiri chce být kvůli fanynkám nezadaný.


Autor: Petr MACEK, Miroslav GRACLÍK
Foto Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ

21.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.