Opuštěný Bořek Šípek přiznal: Žiju si svůj vlastní život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opuštěný Bořek Šípek přiznal: Žiju si svůj vlastní život!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Jako kůl v plotě skončil architekt Bořek Šípek (60)! Poté, co kvůli milence Zuzaně Mausové opustil svou dlouholetou životní partnerku, zpěvačku Leonu Machálkovou (42), s níž má syna Artura (6), přišel náhle i o milenku. Opuštěný teď skončil bez ženy, bez domova (společný byt nechal Leoně), a na druhém konci světa.

Jako kůl v plotě skončil architekt Bořek Šípek (60)! Poté, co kvůli milence Zuzaně Mausové opustil svou dlouholetou životní partnerku, zpěvačku Leonu Machálkovou (42), s níž má syna Artura (6), přišel náhle i o milenku. Opuštěný teď skončil bez ženy, bez domova (společný byt nechal Leoně), a na druhém konci světa.

Deník Aha! se mu totiž dovolal až do Tokia! „Co chcete? Jsem v Tokiu, je tu noc a jsem unavený!“ hlesl architekt, když si zapnul svůj mobilní telefon. Když jsme se ho zeptali, jestli je pravda, že je opět sám, nezmohl se na nic jiného než na strohé odseknutí. „Nikoho nemám! Žiju si svůj vlastní život a nikomu do toho nic není!“ přiznal. Pak telefon opět vypnul.

Do médií informaci o tom, že podnikatelka Zuzana Mausová Šípka odkopla, pustila sama Leona, pro kterou to mohlo znamenat určitý pocit zadostiučinění nad ztrátou muže, za něhož se marně dlouhé roky toužila provdat.

Vrátí se teď Šípek k ní a k jejich malému synovi? Zatímco Leona by proti tomu prý nic nenamítala, architekt, už jednou ženatý s nizozemskou choreografkou Bambi Uden, je zvyklý se ve svém životě neohlížet a směřovat spíš dopředu k dalším cílům. Na velký návrat a šťastný konec to tedy nevypadá...

Láska a sex hvězd českého showbyznysu: Co spolu měli, mají a budou mít?

Kliknutím zvětšete

16.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.