Král dechovek Josef Zíma - Je na dně z manželčina stavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Král dechovek Josef Zíma - Je na dně z manželčina stavu!

Zpěvák Josef Zíma je stále při síle, na rozdíl od jeho manželky Evy Klepáčové.
Zpěvák Josef Zíma je stále při síle, na rozdíl od jeho manželky Evy Klepáčové. (Aha! – Martin Přibyl)

05:00 – Podzim života ukázal populárnímu Pepíčkovi Zímovi (77) svou odvrácenou tvář. Stáří není krásné. Vyrvalo mu totiž jeho milovanou ženu Evu Klepáčovou (76) a změnilo ji na těle i na duchu k nepoznání!

Podzim života ukázal populárnímu Pepíčkovi Zímovi (77) svou odvrácenou tvář. Stáří není krásné. Vyrvalo mu totiž jeho milovanou ženu Evu Klepáčovou (76) a změnilo ji na těle i na duchu k nepoznání! Král dechovek tak se slzami v očích poprvé přiznává – už je to ztracené…

Těžké astma, při kterém se Zímova manželka paní Eva Klepáčová dusí tak, že v domě herecké dvojice v Praze na Vypichu jsou lékaři hosty i několikrát za noc, špatně sloužící nohy a celoživotní maniodepresivní psychóza, o které kdysi Miloš Kopecký říkával, že je horší než dostat rakovinu. To je jen základní výčet potíží Zímovy lásky. Nemocí ji totiž sužuje mnohem víc.

„U mé paní už jde o trvalý, nepříliš dobrý zdravotní stav. Má spoustu chorob, s kterými se v podstatě už nedá nic dělat, jen se dají udržovat v nějaké úrovni. A psychicky na tom není také dobře,“ přiznal Zíma, podle kterého za zhoršení psychického stavu může právě i nemohoucnost jeho ženy.

„Ty věci jdou ruku v ruce. Když se nedaří tělu, mozek to špatně snáší. Evička mívá nervové výlevy. To je způsobené tím fyzičnem. Je nešťastná z toho, že není tak zdravá a pohyblivá jako ostatní,“ konstatuje zpěvák.

A jak s nevratným stavem své celoživotní lásky bojuje sám Zíma? „Jedno mi to samozřejmě není, ale už jsem si zvykl a musím se o ni postarat. Vždyť ji mám rád! Každý druhý chlap by utíkal, já jsem ale po rodičích pravý Jihočech s pevnými zásadami. Nenechám ji na holičkách,“ dodává věrný princ Radovan z filmu Princezna se zlatou hvězdou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.