Zpěvák George Michael sbalil řidiče náklaďáku a… Sex v parku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák George Michael sbalil řidiče náklaďáku a… Sex v parku!

George Michael a jeho stálý přítel Kenny Goss.
George Michael a jeho stálý přítel Kenny Goss. (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Britský zpěvák řeckého původu George Michael (43) je sexem přímo posedlý. A provozuje ho doslova všude.

Britský zpěvák řeckého původu George Michael (43) je sexem přímo posedlý. A provozuje ho doslova všude. Interpret romantických balad byl nyní přistižen, jak si užíval v londýnském veřejném parku, který je místem erotických hrátek homosexuálů, s nezaměstnaným řidičem náklaďáku Normanem Kirtlandem (58).

Sex na veřejných místech je přitom v Británii zakázaný. Při sexuálních radovánkách mezi keři dvojici načapali reportéři magazínu News Of The World. „Jděte do prd….! Nemáte tu co pohledávat, když nejste gayové. Tohle je moje kultura!“ řval na ně rozzuřený zpěvák.

Jeho milenec na jednu noc Kirtland, kterého setkání s celebritou na takovém místě poněkud zaskočilo, si ale Georgovy sexuální schopnosti nemohl vynachválit „Ani moc písničky George Michaela nemám rád. Nevěděl jsem, že je to on. Říkal jsem mu, že ve dvě ráno je docela nebezpečné dělat to na veřejnosti. On mě začal líbat. Je v tom opravdu velmi dobrý. Pak jsme se mazlili a dělali si dobře. Šlo jen o orální sex, ale bylo to skvělé,“ prohlásil šofér náklaďáku.

George Michael, který má stálého přítele, s nímž se hodlá oženit, se netají tím, že se nebrání sexuálním zážitkům na jednu noc. Už v roce 1998 byl přistižen, jak souloží s policistou na veřejných záchodcích v Kalifornii. Tehdy kvůli tomu ztratil miliony fanoušků. Jeho chování tak dělá vrásky na čele také jeho nahrávací firmě. Zpěvák však zůstává svůj a tvrdí, že své způsoby měnit rozhodně nebude.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.