Bosák zapaří ve Stodolní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bosák zapaří ve Stodolní

Jaromír Bosák s knihou, ve které popsal své zážitky z mistrovství světa ve fotbale.
Jaromír Bosák s knihou, ve které popsal své zážitky z mistrovství světa ve fotbale. (: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – „Teď pojedu pracovně do Ostravy a hlavně se tam těším do Stodolní ulice. Proti té kolem 23. hodiny nemám vůbec nic. Rád ji procházím odshora dolů.

„Teď pojedu pracovně do Ostravy a hlavně se tam těším do Stodolní ulice. Proti té kolem 23. hodiny nemám vůbec nic. Rád ji procházím odshora dolů. Je pěkné vidět tohle město ráno,“ směje se Jaromír Bosák (41), který pojede do Ostravy v srpnu.

„Když jsem byl v Ostravě poprvé, byl jsem hodně překvapený. Je tam spousta zeleně a vůbec to není ponuré město,“ usmívá se Jaromír, který bude jinak celé léto trávit v Čechách na golfech. „Navštívím všechna golfová hřiště, zajezdím si na kole a budu dělat fotbalovou přípravu. A to vše podniknu s mou ženou a kocourem,“ dodává. A co říká na mistrovství ve fotbale? „I když jsme to prohráli, tak se mi moc líbilo, jak to dokáže spojit lidi. Fotbal stmelí žluté, černé, prostě všechny lidi na světě,“ říká Bosák, který o nedávném mistrovství světa dokonce napsal knihu Zlaté nebe nad Berlínem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.