Prahu čeká módní událost roku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prahu čeká módní událost roku

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer (hotcelebrity, cheap-perfume)

5:00 – Světové topmodelky a smetánka módního světa poctí na začátku listopadu svou návštěvou Prahu! Jedinečný večer, při němž se budou udělovat »módní Oscaři«, se uskuteční v pražském klubu SaSaZu. Účast na Elle Style Awards 2009 potvrdily i dvě nejkrásnější ženy světa – Claudia Schiffer a Cindy Crawford.

„Samy volaly, že by se této akce rády zúčastnily a vyžádaly si pozvánku – nejsou to placení hosté. Očekáváme i další hvězdy světového showbyznysu, ale pro ty zatím sháníme ochranku. Jména ještě nesmíme prozradit,“ řekla Aha! šéfka projektu Elle Style Awards 2009 Mirka Vopavová. Ta si teď láme hlavu nad kvalitním moderátorem. „Měla by to být moderátorská špička v Česku,“ řekla. Nad Leošem Marešem však zakroutila hlavou. „Ne, to není tato kategorie, zvažujeme spíše Marka Ebena,“ dodává Vopavová. Evidentně jí jde o noblesu, kterou upřednostňuje nad mediálním povykem.

Cindy Crawford

V porotě usedne mimo modelky Daniely Peštové i fotograf Robert Vano, módní návrhářka Klára Nademlýnská nebo majitel agentury Ellite Model Look Saša Jány. Nejznámější módní světová show proběhne 5. listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.