Daniel Hůlka a Šárka Vaňková: Konec velké lásky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková: Konec velké lásky?

Láska Hůlky a Vaňkové je podle všeho už minulostí.
Láska Hůlky a Vaňkové je podle všeho už minulostí. (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Ještě nedávno mluvili o svatbě a o dítěti a teď je všechno jinak! Podle informací deníku Aha! se nad několikaměsíčním vztahem zpěváka Daniela Hůlky (41) a mladičké finalistky SuperStar Šárky Vaňkové (21) zatáhla mračna a – jak včera vyplynulo na povrch – pár se minulý týden rozešel!

„Rozešli se začátkem minulého týdne a Šárka je z toho dost špatná. Prakticky neřeší nic jiného a mluví jen o tom. Zřejmě je to definitivní, není to z jejího rozhodnutí, a těžce to nese,“ prozradil deníku Aha! jeden z umělců muzikálového Divadla Broadway, kde Šárka hraje a které minulý víkend oslavilo začátek nové divadelní sezony na mejdanu v Průhonicích.

Právě tam mělo proběhnout poslední dějství rozchodu pěvecké dvojice. „Na tyhle věci teď nemám čas, pracuju,“ odsekl na naši otázku Hůlka, když jsme si chtěli informaci ověřit, a položil telefon. Po hodině přemýšlení však poslal ještě doplňující SMS, v níž rozchod popřel. Stejně reagovala i Šárka. „Kdo vám to řekl? Není to pravda,“ tvrdila, její hlas ale příliš přesvědčivě nezněl. Okamžitě také začala žhavit dráty do divadla a zlobila se, kdo soukromou a důvěrnou informaci vynesl. Podle zdroje deníku Aha! byla Šárka na Dana moc »hrrr« a zpěvák si uvědomil, že se na tak vážný vztah, který směřoval k manželství a dítěti, ještě necítí...

Fakt, že Šárka rozchod popírá, není nic nového, stejně jednala i v případě svého vztahu s fotografem Jakubem Ludvíkem. Hůlkova opatrnost v jednání s médii a zdráhání se potvrdit konec vztahu jí však ještě dávají nepatrnou naději...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.