Jiří Langmajer: Je zpátky u manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Langmajer: Je zpátky u manželky

Herec Jiří Langmajer byl po dlouhé době spatřen se svou ženou Kamilou, která už mu zřejmě odpustila vztah s Faltýnovou a dovolila mu nastěhovat se zpět k rodině.
Herec Jiří Langmajer byl po dlouhé době spatřen se svou ženou Kamilou, která už mu zřejmě odpustila vztah s Faltýnovou a dovolila mu nastěhovat se zpět k rodině. (Aha! – David Kundrát)

5:00 – Herec Jiří Langmajer (43) je zpátky u manželky. Vzala ho na milost. Poté, co kvůli románku s modelkou Petrou Faltýnovou (30) opustil rodinu, byla jeho žena Kamila připravena na nejhorší – na rozvod! Langmajer bydlel v divadelní šatně a vypadalo to, že dveře do svého bytu má nadobro uzavřené. Jenže... Manželka mu konečně odpustila.

Po dlouhých měsících se Langmajer objevil na koncertě ve společnosti své ženy, a to může znamenat jediné – vrátili se k sobě. Jak velkorysá musí být Kamila Langmajerová, když mu odpustila všechny utajované nevěry a dokonce i veřejně propíraný vztah s vdanou Petrou Faltýnovou. Dala si však na čas a svého muže nechala nějaký ten pátek potrápit. On sám se s kopačkami od Faltýnové, která už je dnes zpátky u svého manžela Simona Štekla, vyrovnával velmi těžce a dokonce musel několikrát navštívit psychiatra. Ani v tu chvíli však jeho manželka nepovolila a svému muži rozhodně nebyla oporou. Nějaký čas musel žít v divadelní šatně a ulicemi se potácel jako bezdomovec.

Vyhrocená situace se však konečně zklidnila a vypadá to, že Langmajer už zase seká latinu a žije se svou manželkou Kamilou a dospívajícími dcerami Terezou a Julií. V sobotu večer dokonce společně s manželkou vyrazili na koncert americké zpěvačky Macy Gray do pražského klubu SaSaZu. Manželský páreček však rozhodně nevypadal na to, že ve vztahu prodělali velmi vážnou krizi. Usmívající se Kamile patřila veškerá Langmajerova pozornost. Ten ani koutkem oka nepohlédl na cizí ženu, teď zřejmě hraje roli vzorného manžela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.