Absolonová flirtovala s Vaculíkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová flirtovala s Vaculíkem

Vaculík a Absolonová si neustále něco špitali.
Vaculík a Absolonová si neustále něco špitali. (pro Aha! – Marcela Durasová)

5:00 – Konečně našla po dlouhých letech lásku a už flirtuje s jinými. Zpěvačka Monika Absolonová (31) zcela podlehla hlubokým očím herce Lukáše Vaculíka (47). Co na tom, že je ženatý a ona hlásá do světa, že našla tu pravou lásku – bohatého podnikatele Vratislava Jandu. Na charitativní akci v Plzni se na sebe pořád culili a špitali si neustále něco do ouška.

A protože to byla akce nadace Kapka naděje, ozvala se ne právě nadšená ředitelka Vendula Svobodová, která dva vrkající holoubky pěkně zpražila. „Tak já vám tady děkuju a vy dva se tam pořád bavíte,“ vykřikla směrem k Absolonové a Vaculíkovi Vendula. V Plzni se kromě dvou herců setkala i s hokejisty Martinem Strakou, Tomášem Vlasákem a Jaroslavem Modrým. A nebylo to náhodné shledání. Z rukou zástupců HC Plzeň totiž Svobodová převzala šek na sto tisíc korun, které pomohou pacientům onkologického oddělení Fakultní nemocnice v Plzni.

Vendula z rukou majitele a kapitána HC Plzeň Martina Straky převzala šek v hodnotě sto tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.