Poblázněná Iveta Bartošová: Lhala o těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poblázněná Iveta Bartošová: Lhala o těhotenství!

Bartošová vždy přitahovala pozornost fotografů a médií.
Bartošová vždy přitahovala pozornost fotografů a médií. (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Iveta Bartošová (43) pláče, utápí se ve smutku a hlásá do světa – přišla jsem o dítě! Jenže minulý týden ještě vehementně popírala jakékoli informace o svém těhotenství, kterými se vychloubala na koncertě na Slovensku!

„Nejsem těhotná, byl to jen planý poplach,“ rozesílala na všechny strany textové zprávy, ve kterých zřejmě zase lhala. O jejím těhotenství deník Aha! informoval jako první, ona však okamžitě začala couvat a své nevolnosti přisuzovala žaludečním vředům. Kde je tedy pravda? Proč tolik lže! Informacím vypuštěným z úst Ivety Bartošové lze věřit jen na půl. „Je to padesát na padesát. Jsou to žvásty, nebo tentokrát opravdu potratila? U ní se lze jen domnívat, co je pravdou, a co lží,“ shodují se blízcí přátelé Ivety Bartošové.

Potrat – to už je opravdu silné kafe, vypustit do světa takovouto smyšlenou zprávu stojí hodně sil a morálního sebezapření. Může jít o dobře promyšlený mediální tah, kterým upozorňuje nejen na sebe samu, ale i na nově připravovaný muzikál Děti ráje. Jenže...

Člověku se pomalu z těch jejích blábolů začíná zvedat žaludek! Co si probůh blonďatá psychopatická zpěvačka, která strávila několik měsíců v léčebně, vymyslí příště? Zpráva o tom, že čeká paterčata už zřejmě nebude nikoho šokovat…

Každopádně pravdou je, že Bartošová má za sebou jeden opravdový potrat. Před Arturem totiž byla s Ladislavem Štaidlem už jednou těhotná, Štaidl ale dítě nechtěl, a tak musela chtě nechtě na interrupci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.