Anife Ismet Hassan Vyskočilová: Má dům za 3 500 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anife Ismet Hassan Vyskočilová: Má dům za 3 500 000 Kč!

Anife exVyskočilová se raduje z nové vily, její kolegové se diví, kde na ni tak rychle vzala.
Anife exVyskočilová se raduje z nové vily, její kolegové se diví, kde na ni tak rychle vzala. (STREAM)

5:00 – Prostořeká Turkyně Anife Ismet Hassan (34) si pořídila honosnou vilu v anglickém stylu v Lešanech u Prahy! A vysázela za ni tři a půl milionu korun! 2,5 milionu zaplatila za stavbu a za další milion si pořídila luxusní vybavení. Kde na to, proboha, vzala? Z rozvodu s hercem Ivanem Vyskočilem si moc peněz neodnesla. Stojí za vším nějaký bohatý milenec? Anife tvrdí, že si na baráček vydělala poctivou prací... Jakouže profesi to ale vykonává?

„Klidně si napište, že mi to koupil nějaký miliardář,“ odsekla do telefonu Anife, po několika větách však byla o poznání sdílnější. „Pracuju jako každý obyčejný člověk. Hraju v divadle u Ringo Čecha, pak v divadle Metro, kde vystupuju po boku exmanžela, a točím reklamy,“ tvrdila deníku Aha! Anife. Přiznala, že si dokáže za den vydělat i dvě stě padesát tisíc. Přesně tak si asi podle jejích vlastních slov vydělává každý obyčejný člověk..

Tolik, jak tvrdí ona, si ale nevydělá ani ta nejluxusnější společnice ve světě. „Točím reklamy, které se pak vysílají v Kanadě nebo ve Spojených arabským emirátech. To je jinak placené než tady v Čechách! Platí i dvě stě padesát tisíc za den, to vám potvrdí každý,“ uzavřela debatu Anife.

Nový dům Anife.

Na domeček, za nějž měsíčně splácí okolo dvaceti tisíc, si tedy dle svých slov vydělává poctivě. „Mám hypotéku, musím shánět práci jako každý druhý. Rozhodně nejsem holka, která by šla s chlapem na jednu noc za tisícovku. To ať si jdou do bordelu. Já hledám jen vážné vztahy,“ říká v reportáži na internetové televizi Stream. Reaguje tak na rozšířené spekulace o tom, že by si snad přivydělávala sexem. Už její exmanžel Vyskočil však s oblibou říkal, že „Anife nikdy hlava nebolela...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.