Královny popu 2009 - Pilarová dostala hvězdu, Basiková maká na mateřské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královny popu 2009 - Pilarová dostala hvězdu, Basiková maká na mateřské

Eva Pilarová nestačila valit oči, dostala hvězdu na obloze!
Eva Pilarová nestačila valit oči, dostala hvězdu na obloze! (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (46) maká i na mateřské! V pondělí večer měla se svým synem Theodorem »poporodní« premiéru na koncertu Královny popu 2009, kde kromě Basikové vystoupily i Eva Pilarová (70) či Věra Špinarová (56).

Zpěvačka Bára Basiková (46) maká i na mateřské! V pondělí večer měla se svým synem Theodorem »poporodní« premiéru na koncertu Královny popu 2009, kde kromě Basikové vystoupily i Eva Pilarová (70) či Věra Špinarová (56).

Do šestky vyvolených se dostaly i Helena Zeťová, Aneta Langerová či Jana Kirschner. Jejich výkony si nenechaly ujít herečky Chantal Poullain a Kateřina HerčíkováHrachovcová, které přišly v doprovodu neznámých pánů. „Ne, to není má nová láska, doprovázel mě Pavel Bauer. On je maskér,“ odhalila totožnost doprovodu Chantal. A obavy nemusí mít ani Jan Herčík, manžel Kateřiny. Herečku sice doprovázel muž jemu nápadně podobný, více než po ženách však koukal po mužích. Provozní Divadla Palace Milan Školník tedy rozhodně není pro veterináře Herčíka konkurencí.

Mezi královnami se objevilo i pár chlapů v letech. Vtipálek Jan Saudek prozradil, že se stal pradědečkem, a Jiří Suchý si zase postěžoval, že má pořádný hlad. Pro jednu z královen pak připravil překvapení, jež dotyčnou dojalo k slzám. Eva Pilarová dostala certifikát, v němž stálo, že je po ní pojmenována hvězda. „To, co vidíš tam, to není ona, to je Polárka, ty máš na obloze svoji Pilarku,“ ukazoval Suchý na jednu z hvězd na obloze.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.