Leoš Mareš: Máme jeho recept na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Leoš Mareš: Máme jeho recept na sex!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Moderátor Česko Slovenské SuperStar a známý nevěrník Leoš Mareš (33) svůj lovecký revír přesunul na Slovensko, odkud se soutěž bude již příští týden vysílat! Bez obav, že by měl manželku Moniku (33) za zády, obchází bratislavské bary a zkouší, kam až může s nabídkou »kvalitního sexu« zajít. Jenže místní dívky z jeho slávy příliš opojeny nejsou... Slovenským médiím dokonce jedna z nich přesně popsala Leošovy vábicí techniky!

Lov beze zbraně si Mareš podle svědectví vyzkoušel minulý víkend na jedné bratislavské diskotéce. Posilněn alkoholem se vydal na leč a do oka mu padla mladičká slovenská studentka. Ta se ale nedala zlákat a o svou zkušenost se podělila přímo se slovenskými médii!

A jak na dívčinu zpověď reagoval Mareš? „Přiznávám, že jsem se byl v pátek v Bratislavě bavit. Byl jsem s partou známých, mezi nimiž nechyběly ani ženy a alkohol. Na tu situaci si už nevzpomínám, ale víte, možné je všechno,“ řekl prý slovenským novinářům se smíchem Leoš, kterého v Čechách donedávna zaměstnávala aféra s jihočeskou milenkou Gábinou Dvořákovou a předtím jeho nahé fotografie, jež pořídily prostitutky, které si údajně objednal. Jenže pro deník Aha! Leoš tvrdil zase něco jiného. „Volali mi, ale to, co píšou, že jsem řekl, jsem neřekl. A co se týče té slečny, tak lže. Chápu, že chtěla být zajímavá,“ tvrdí Leoš.

Takhle loví ženské...

Mareš lichotivě: „Jsi krásná a sympatická mladá žena.“

Ona zdvořile: „Tak snad abychom si na naše seznámení připili.“

Mareš: „Ty jsi tady singl (sama – pozn. redakce)?“

Ona: „Do toho ti nic není.“

Mareš „Takže jsi tady bez přítele?“

Ona: „Co je ti po tom?“

Mareš: „Ne fakt, máš tady přítele, nebo ne?“

Ona: „Já si to nechám pro sebe.“

Mareš dychtivě: „Dobře, zeptám se jinak. Když ti teď navrhnu, že bychom se dnes večer spolu milovali, přijmeš mou nabídku, nebo ji odmítneš?“

Ona rozzlobeně: „Tak s tím nepočítej!“

Mareš dotčeně: „No, čili máš frajera?! Tak si ho teda užij!“ A otočil se na patě a ztratil se v davu…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.