Jan Saudek přiznal: Živím šestnáct dětí! Za sto tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jan Saudek přiznal: Živím šestnáct dětí! Za sto tisíc měsíčně!

Jan Saudek si postěžoval, že musí měsíčně živit 16 »harantů«, na tiskovou konferenci TV Barrandov však naštěstí přivedl jen své nejmladší.
Jan Saudek si postěžoval, že musí měsíčně živit 16 »harantů«, na tiskovou konferenci TV Barrandov však naštěstí přivedl jen své nejmladší. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kontroverzní fotograf Jan Saudek (74) musí každý měsíc sehnat sto tisíc korun na alimenty!

„Živím jich šestnáct, umřeli by hlady, kdybych jim měsíčně nepustil stotisícovku,“ svěřil se Saudek s humorem sobě vlastním na tiskové konferenci ke své talk show, která se na TV Barrandov bude vysílat i nadále, což fotograf kvitoval s povděkem. „Jsem na mateřské a tímto si vydělávám na alimenty. Mám těch dětí tolik, ani nevím, které jsou moje, a které mého nejstaršího syna...,“ smál se Saudek.

Narážel tím na svou dřívější milenku a kolegyni Sáru Saudkovou, která momentálně žije s jeho synem Samuelem. Vztahy v rodině jsou napjaté, převážně kvůli sporům o autorská práva na Janovy fotografie. I přesto se má za to, že je Jan otcem některého ze Sářiných dětí. Další nemanželské potomky fotograf zplodil s milenkami – nejznámější je rusovlasá Petra Šupová. Momentálně však Saudek žije s Pavlínou Hodkovou (28). Ta už Saudkovi porodila chlapečka a holčičku. Kdo je matkou dospělých dcer Karolíny a Marie, ví snad jen Saudek. A kolik dalších dětí mu chodí po světě, je jeho sladkým tajemstvím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.