Věčně nemocná Bubílková - Sebrali jí peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věčně nemocná Bubílková - Sebrali jí peníze!

Zuzana Bubílková bojuje nejen s nemocemi, ale i s vedením TV Barrandov.
Zuzana Bubílková bojuje nejen s nemocemi, ale i s vedením TV Barrandov. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tělo Zuzany Bubílkové (57) vzdoruje a nerovný boj se všemi nemocemi nebere konce! Nejdřív rakovina štítné žlázy, nad kterou ještě rozhodně nezvítězila, a teď tohle.

Tělo Zuzany Bubílkové (57) vzdoruje a nerovný boj se všemi nemocemi nebere konce! Nejdřív rakovina štítné žlázy, nad kterou ještě rozhodně nezvítězila, a teď tohle... Ochablé svaly, podezření na anorexii, těžké problémy se zády, to je jen výčet několika nemocí, které v poslední době zaútočily na moderátorku Politické střelnice na TV Barrandov.

„Měla jsem velké problémy se zády, ubyla mi svalovina v celém těle, jednu dobu jsem skoro nemohla chodit, ruce jsem měla jako anorektička,“ popisuje své nedávné stavy Bubílková. „Musela jsem vyhledat dietologa, zjistit, jestli nejsem opravdu vážně nemocná, vypadala jsem, jako bych měla anorexii,“ dodává. Léčba jakékoli nemoci je však v jejím případě dost náročná. „Beru umělé hormony, nikdo neví, co dokážou v mém těle udělat. Třeba v kombinaci jen s trochou alkoholu by to mohl být naprostý výbuch,“ svěřila se deníku Aha! Bubílková, která pomalu a jistě nabírá svalovou hmotu, aby vůbec dokázala používat ruce. „Jednu dobu to bylo tak strašné, že jsem se neodvažovala vzít si krátký rukáv, byl to strašný pohled,“ dodává vyděšeně žena, jejíž jazyk je ostrý jako břitva. To je taky to jediné, co jí v těle funguje.

Bubílková se ovšem musela smířit i s další nepříjemnou zprávou. TV Barrandov jí snížila honoráře. „Možná se někomu z lidí tady nebude líbit, co řeknu... Ale teď mi hodně snížili honorář, i když mám jeden z nejsledovanějších pořadů, který pokračuje,“ nebála se nahlas promluvit Bubílková. „Jak to víte?“ podivoval se včera na tiskové konferenci marketingový ředitel Janis Sidovský. „Museli jsme zahýbat finančními prostředky, ale náklady na autorské honoráře se nezměnily,“ tvrdila nám opak ředitelka výroby TV Barrandov Jolana Dvořáková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.