Režisér Zdeněk Troška - Končí s filmováním! A odjíždí do Keni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Zdeněk Troška - Končí s filmováním! A odjíždí do Keni

Režisér Zdeněk Troška s hlavním představitelem doktora Dobeška Jardou Šmídem.
Režisér Zdeněk Troška s hlavním představitelem doktora Dobeška Jardou Šmídem. (pro Aha! – Marek Hofman, ara)

HOŠTICE – Režisér Zdeněk Troška končí s filmováním. Tedy protentokrát, a jde o jeho novou komedii Doktor od Jezera hrochů, kterou od 14. července natáčel v Praze a okolí. Právě dnes padne poslední »česká« klapka.

Režisér Zdeněk Troška končí s filmováním. Tedy protentokrát, a jde o jeho novou komedii Doktor od Jezera hrochů, kterou od 14. července natáčel v Praze a okolí. Právě dnes padne poslední »česká« klapka.

„Jde o poslední natáčecí den v Čechách. V září budeme pak stříhat zatím natočený materiál a 7. října odlétají někteří z nás se třemi herci na jedenáct dní do Keni,“ řekl Aha! Troška, který si natáčení se všemi herci i celým štábem velice pochvaluje.

A pochvalují si i herci, ať už hlavní představitel Čeňka Dobeška Jaroslav Šmíd, který se před lety objevil také v seriálu Život na zámku, nebo herečka Eva Holubová. „Je to úžasná spolupráce s úžasným režisérem. Zažili jsme hodně legrace a jsem rád, že mi Zdeněk tuto roli nabídl,“ svěřil se Jarda Šmíd.

Eva Holubová, která spolupracovala již s řadou režisérů, nešetří chválou. „Filmování se Zdeňkem Troškou je pro mne jedno z nejpříjemnějších a nejkrásnějších, jaké jsem kdy zažila. Tolik pohody, legrace, přátelskosti a profesionality ode všech jsem již dlouho nezažila. Opravdu se mi pracuje skvěle,“ dodala Holubová, která hraje tchyni doktora Dobeška.

Režisér Zdeněk Troška si po téměř dvou měsících usilovné práce alespoň na dva dny zajede domů do Hoštic pozdravit své rodiče a pak se znovu vrhe do práce. Premiéru bude mít komedie na námět Miroslava Švandrlíka 25. února 2010.

Už nyní chystá Troška další dva filmové projekty na příští rok – pohádku Čertova nevěsta a komedii Senior kvintet.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.