Nova bojuje s Primou - Začíná válka seriálů! Už zítra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nova bojuje s Primou - Začíná válka seriálů! Už zítra

Bývalá hvězda »primáckých« VKV Dana Morávková se stálicí »novácké« Ordinace Janem Šťastným.
Bývalá hvězda »primáckých« VKV Dana Morávková se stálicí »novácké« Ordinace Janem Šťastným. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Blížící se konec prázdnin předznamenává největší bitvu letošního televizního podzimu. Už zítra se spolu utkají Ordinace v růžové zahradě, která na Nově začne střihovým speciálem, a Velmi křehké vztahy na Primě.

Blížící se konec prázdnin předznamenává největší bitvu letošního televizního podzimu. Už zítra se spolu utkají Ordinace v růžové zahradě, která na Nově začne střihovým speciálem, a Velmi křehké vztahy na Primě. Oba seriály budou nadále bojovat o přízeň diváků v úterý a ve čtvrtek. A jaká další žhavá želízka v ohni mají pro milovníky seriálů naše televizní stanice?

Mrcha Andrea Rubešová je mrtvá, ať žije sympatická MUDr. Zdena Tichá! Poté, co starší »primácký« seriál Velmi křehké vztahy opustila stálice Dana Morávková a přešla do konkurenční Ordinace v růžové zahradě 2, se čeká, zda to bude poslední hodinka »vékávéček«, nebo jestli ještě proti nejúspěšnějšímu seriálu dneška – Ordinaci – zabojují.

Nova

Nova kromě Morávkové představuje řadu dalších posil. V Ordinaci se objeví nové postavy – Tereza Kostková (coby Monika Mandlová), Vlasta Žehrová (jako Marta Tichá) nebo Kristýna Janáčková (v roli Kristýny Tiché).

Na podzim s oblíbenými hrdiny oslavíme 4 svatby, z čehož ta nejveselejší bude plná katastrof. Těšit se můžeme na narození holčičky, ale i na ozbrojené přepadení v Růžovce, při kterém se doktoři dostanou do vážného ohrožení života. A v kamenické nemocnici začne operovat robot a otevřou zde i babybox. O zábavu i drama tak jistě bude na Nově postaráno.

Také Ulice skýtá nejedno překvapení pro diváky a několik nových postav a překvapivých zvratů. Dále budeme moci sledovat dva díly denně s výjimkou víkendů.

ČT

Tahákem by měl být retro seriál Vyprávěj z produkce ČT. Ten za pomoci vážných i banálních situací ze života obyčejných lidí zachycuje věrně dobové události. Můžeme se těšit na zajímavé zachycení srpna 1968, období normalizace, ale i otevření první stanice metra, na výjezdní doložky, olympiádu v Moskvě, sametovou revoluci, kuponovou privatizaci a další významné události. Děj se odehrává v uzavřenějších cyklech po desetiletích od roku 1964 až do roku 2005. Představí se mj. Roman Vojtek či Marián Labuda. Vysílat se bude od 31. srpna každé pondělí.

Prima

Prima se po odchodu Morávkové snaží zachránit situaci nástupem nového tahouna – Nely Boudové. Podruhé a asi definitivně umřela stálice seriálu, postava Františka Rubeše, kterého skvostně hrál Jan Kačer. Televize počítá už s pouhými 34 díly, po nichž chce seriál kolem Vánoc definitivně ukončit.

Barrandov

Horkým favoritem podzimu je novinka televize Barrandov. Jde o původní seriál Odsouzené o osudech vězenkyň ze slovenské káznice. Hrají například Hana Gregorová nebo Pavel Kříž. Vysílá se v pondělí a ve středu.

Co se bude vysílat
  • Ordinace (Nova) od 25. 8. úterky a čtvrtky
  • Ulice (Nova) od 31. 8. každý všední den
  • VKV (Prima) od 25. 8. úterky a čtvrtky
  • Vyprávěj (ČT) od 31. 8. v pondělí
  • Odsouzené (TV Barrandov) od 31. 8. v pondělí a ve středu
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.