Iveta Bartošová se děsí: Vyhrožují mi smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová se děsí: Vyhrožují mi smrtí!

Iveta Bartošová se strachuje o svůj život. V úterý večer na párty muzikálu Děti ráje vypadala vystresovaně, zapózovala fotografům a poté hned zmizela.
Iveta Bartošová se strachuje o svůj život. V úterý večer na párty muzikálu Děti ráje vypadala vystresovaně, zapózovala fotografům a poté hned zmizela.

5:00 – Princezna české popmusic Iveta Bartošová (43) má nervy »v kýblu«! Důvodem je údajný anonym, který jí má vyhrožovat smrtí! Na ohořelém papíru prý stálo: „Přišla tvoje poslední hodina. Jestli neuděláš tento rituál, tak umřeš! O půlnoci vezmeš fotku Artura a spálíš ji!“ Je to pravda, nebo si zpěvačka dělá nemístnou reklamu na svou připravovanou knihu?

Informaci o výhružném dopisu, který se měl objevit v Ivetině dopisní schránce krátce poté, co její manžel Jiří Pomeje odcestoval do Polska, kde natáčí film, přinesl jako první slovenský deník Nový čas. A choť zpěvačky, který je zároveň jejím manažerem, začal hned jednat. „Dokud budu v Polsku, Ivetu a celý dům bude střežit policejní ochranka,“ svěřil se Pomeje. Možná, že však informace o anonymu, který prý Bartošovou vyděsil k smrti, mají spíš posloužit jako skvělá reklama pro její knihu. Právě ta má být důvodem, proč jí kdosi vyhrožuje. „Už dnes se jí bojí mnoho vlivných lidí. Napsala jsem přitom jenom pravdu,“ dušuje se Iveta. Pomeje prý dokonce ví, kdo jeho ženu takhle odpudivě straší. A nemyslí tím přímo sebe – za útokem má stát jeden z okruhu vytipovaných lidí. „Jejich jména si zatím necháme pro sebe,“ sdělil Novému času herec a bývalý producent.

Že Ivetu smrtelné vyhrůžky nenechaly chladnou, se ukázalo na nedávném představení muzikálu Děti ráje, jehož má být hvězdou. Kouřila jedno viržinko za druhým, nervózně se rozhlížela kolem jako by větřila nebezpečí. Webu iDnes.cz stačila říct několik šokujících slov, která tak nápadně připomínají její psychický stav před rokem a půl, kdy byla závislá na alkoholu a prášcích. „Jsem unavená, nespím, snažím se udělat tlustou čáru, chci mít rodinu a klid,“ plakala do diktafonu Bartošová a pak raději rychle prchla do tmy a řidič ji odvezl neznámo kam. Asi ze strachu z dalšího vyhrožování Iveta v posledních dnech nezvedá ani svůj mobilní telefon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.