Simona Stašová: Nový chlap? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Stašová: Nový chlap?

Stašová s milencem? Ale kdeže! Herečky s homosexuály nechodí!
Stašová s milencem? Ale kdeže! Herečky s homosexuály nechodí!  (ara )

13:20 (daz) – Dala si populární herečka Simona Stašová (54), dcera slavné Jiřiny Bohdalové (78), dostaveníčko s milencem?

Ale kdeže! I když nám čtenářka, která zvěčnila vysmátou hvězdu filmu Pelíšky nebo seriálu Místo v životě, napsala, že se nejspíš jedná o hereččina přítele, deník Aha! zná pravdu! Na fotce herečka ve skutečnosti pózuje ve Vídni s podsaditým mužem, kterého spíš než ženy zajímá vlastní pohlaví.

Josef Kadlec se živí v rakouské metropoli jako kuchař a deník Aha! přinesl loni jeho svědectví o tom, že tehdy často zmiňovaný údajný milenec Karla Svobody Jan Hošek ve Vídni pracoval jako prostitut. Gay komunitu nejen v Rakousku zná Kadlec jako vlastní boty a tak obdivovatelé Stašové mohou být v klidu – s tímhle chlapem herečka nic nemá! Paní Simona má za sebou manželství s Italem Eusebiem Ciccotim, s nímž má syna Marka (21) a vztah s kolegou Pavlem Skřípalem. Z tohoto vztahu vzešel syn Vojta (12).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.