Nová reality show Duety - Zazáří v nich i Kolář s Postlerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nová reality show Duety - Zazáří v nich i Kolář s Postlerovou!

Petr Kolář a Simona Postlerová
Petr Kolář a Simona Postlerová (Aha! – Marek Pátek, Česká televize, ara)

PRAHA – V nově připravované reality show České televize »Duety... když hvězdy zpívají« zazáří i takové hvězdy jako zpěvák Petr Kolář (42) v páru s herečkou Simonou Postlerovou (44) nebo zpěvák Kamil Střihavka (44) či herec Jaromír Nosek (31)!

V nově připravované reality show České televize »Duety... když hvězdy zpívají« zazáří i takové hvězdy jako zpěvák Petr Kolář (42) v páru s herečkou Simonou Postlerovou (44) nebo zpěvák Kamil Střihavka (44) či herec Jaromír Nosek (31)!

A právě dvojice Kolář–Postlerová nejspíše bude díky početné základně Kolářových fanynek patřit mezi favority! „Je pravda, že budu soutěžit. A je také pravda, že to bude s Petrem Kolářem. Neuvěřitelně se na to těším,“ prozradila pro Blesk.cz Postlerová.

Pěvecká soutěž »Duety... když hvězdy zpívají« navazuje na úspěšnou taneční soutěž »StarDance... když hvězdy tančí«. Osm profesionálních zpěváků bude v páru s osmi celebritami vystupovat v klasických duetech, ve kterých zpracují osm hudebních žánrů – mimo jiné soul, rock, pop či swing. Moderovat bude Tereza Kostková s Alešem Hámou. Původně měl Kostkovou doplňovat Marek Eben, ale ten nabídku odmítl i přes nabízený honorář milion korun! Důvodem je prý fakt, že Eben má absolutní hudební sluch, a tak se bál, že by během zpěvu nezpěváků neúměrně trpěl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.