Madonna v Praze: Vypněte výtahy! Chci klid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Madonna v Praze: Vypněte výtahy! Chci klid!

S šálkem ranní kávy se Madonna spolu se svým synem Roccem kochala pohledem na Hradčany ze své hotelové terasy.
S šálkem ranní kávy se Madonna spolu se svým synem Roccem kochala pohledem na Hradčany ze své hotelové terasy. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, ČTK – Veronika Šimková, Mandarin Oriental Prague)

PRAHA – Celá Praha je na nohou, kvůli dnešnímu koncertu na Chodově (19.00) do ní dorazila popová královna Madonna (50)! Včera téměř celý den relaxovala. Nenalíčená se například kochala krásou české metropole.

Celá Praha je na nohou, kvůli dnešnímu koncertu na Chodově (19.00) do ní dorazila popová královna Madonna (50)! Včera téměř celý den relaxovala. Nenalíčená se například kochala krásou české metropole. Ovšem jen z balkonu hotelu Mandarin Oriental, kde se s celou svojí rodinou ubytovala. Prahu ukázala svým čtyřem dětem, které přijely poprvé s ní. Doprovází ji i přítel Jesus Luz (22).

Ve středu v jednu hodinu ráno přistály na pražském letišti dva soukromé letouny, které z Kodaně dopravily Madonnu a celou její rodinu i s doprovodným týmem. Chuděry děti! Celé turné absolvují se zpěvačkou a časté noční přelety jim očividně nesvědčí.

Na všech čtyřech ratolestech byla znát únava. Maličká Mercy James usnula hned po příletu mamince na klíně. Čtyřletý David Banda, kterého stejně jako Mercy adoptovala z Malawi, i přes svou únavu ani na okamžik nezamhouřil svá čokoládová očka a neustále po cestě z letiště do hotelu sledoval, co se děje. Vlastní děti Lourdes Leon (13 let) a Rocco Ritchie (9 let) samozřejmě do Prahy přiletěly také. Do vozu k Madonně se však nevešly, a tak jely v dalším voze hned za ní v doprovodu chův malé Mercy a Davida.

Během včerejšího rána pak stoupenkyně židovské nauky kabaly neprovedla svůj obvyklý rituál. Nedošlo ani na jógu a už vůbec ne na nějaký ranní kondiční běh. Personál hotelu dokonce musel na její přání vypnout výtahy, aby se nikdo nedostal na její patro a nevyrušil ji tak.

Až do jedenácti hodin si dopřávala klid na lůžku. Chystala se totiž oslavit úterní narozeniny svého již devítiletého syna Rocca, pro kterého v Praze pronajala Trojský zámeček.

Zároveň projevila přání projet se po Praze kočárem taženém koňmi a povečeřet v restauraci Allegro. Podle dostupných informací měla Madonna zasadit strom v Milíčovském lese na Chodově, to ale zástupci pořadatelské agentury Live Nation popřeli. Finančně ale možná zpěvačka podpoří výsadbu stromů a keřů v Praze 11.

Aby si přece jen udržela kondici na dnešní koncert, šla se odpoledne rozcvičit do hotelové tělocvičny, kterou na její přání museli vytopit přesně na 35°C...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Co si zpěvačka naplánovala
  • Pronájem Trojského zámečku. Důvod? Včera tu proběhla oslava devátých narozenin jejího biologického syna Rocca.
  • Projížďka po Praze v kočáře taženém koňmi.
  • Večeře v michelinovské restauraci Allegro v hotelu Four Seasons. Pamatuje si ji ze své poslední pražské návštěvy v roce 2006. Letos si opět vyžádala rezervaci.
Noc v hotelu za 30 tisíc Kč!

Luxusní pětihvězdičkový hotel Mandarin Oriental na Malé Straně si Madonna vybrala pro svůj pražský pobyt. Noc v luxusním pokoji vyjde na cca 30 tisíc korun. Ale komfortu nabízí dostatečně.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Trenér, vizážistka, chůvy, děti... aneb Koho si zpěvačka přivezla s sebou do Prahy!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.