Manžel Čejkové Marek Vít zuří: Mirku vyhodila Obzinová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžel Čejkové Marek Vít zuří: Mirku vyhodila Obzinová!

Manžel Čejkové Marek Vít si nebere servítky.
Manžel Čejkové Marek Vít si nebere servítky. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

PRAHA – Konec moderátorky Mirky Čejkové (47) ve zpravodajství televize Prima pořádně nadzvedl ze židle jejího muže Marka Víta (38)! Zatímco sama televizní hvězda zachovává jako pravá profesionálka loajálně mlčení, její muž se obul do vedení televize. „Udělali největší chybu svého života!“ zlobí se Marek Vít.

Konec moderátorky Mirky Čejkové (47) ve zpravodajství televize Prima pořádně nadzvedl ze židle jejího muže Marka Víta (38)! Zatímco sama televizní hvězda zachovává jako pravá profesionálka loajálně mlčení, její muž se obul do vedení televize. „Udělali největší chybu svého života!“ zlobí se Marek Vít.

„Co sleduju kroky televize Prima, dělají už dlouho všechno pro to, aby zkrachovali. Jedna z mála inteligentních věcí, které se kdy dopustili, bylo minulý rok angažování Mirky s Pavlem Zunou do zpráv. Bylo vidět, že chtějí kvalitu stanice zlepšit. Zato když se jí teď zbavili, tak se tam asi museli zbláznit,“ myslí si Vít, který odmítá důvody stanice pro odchod své ženy kvůli reorganizaci. „Nevím, jestli chtěli šetřit, nebo se báli, že by Mirka jako profesionálka přišla na věci, které by vedení radši chtělo před lidmi skrýt. Možná, že na vině je nedávný vážný úraz její nové šéfky Jitky Obzinové, které šlápl na hlavu kůň. Evidentně jí to muselo moc ublížit, když se zbavuje někoho, jako je Čejková,“ pokračuje manžel moderátorky. Ten tvrdí, že plat měla Čejková jako profesionálka opravdu nadstandardní (mluví se o 200 000 Kč), ale už za Zuny došlo k jeho snížení.

„Nemohla přece brát třicet tisíc jako ty nuly, co tam mají teď. Za kvalitu se platí. Mirka dvakrát v TýTý zvítězila nad Karlem Gottem, několikrát byla tváří televize Nova, takovou populární a úspěšnou profesionálku přece museli ocenit,“ vysvětluje Vít, který se sám živí sportovním managementem.

Za odchodem jeho paní je tedy prý spíš než šetření závist nového vedení »primáckého« zpravodajství!

„Zbaběle házeli vinu za odchod Mirky jeden na druhého. Obzinová, která nic nikdy nedokázala, jen je levná, proto ji přijali, říkala, že si Mirku chce nechat, to že ředitel televize Singer se jí chce zbavit. On zase tvrdil opak. Ať je to, jak chce, Obzinová je padesátiletá bába, která vypadá na devadesát, s hlavou plnou plastik, a to se asi nehodí mít vedle sebe krásnou kočku, které byste neřekli ani třicet a která nikdy pod kudlu nešla. A má chlapa, na rozdíl od paní šéfky. Obzinové zástupkyně Tachecí, která do sebe na psychiatrii láduje prášky, to je ten samý případ.

Obě měly strach, že by žily v Mirčině stínu, a tak se jí zbavily. A i když nemám nic proti gayům, syn Obzinové si to rozdává s chlapy, a právě díky téhle orientaci se na Primě získává práce,“ přilévá olej do ohně Marek Vít a servítky si nebere ani před bývalým zástupcem už vyhozeného Pavla Zuny Janem Tunou, který v novinách prohlásil, že Čejková byla nejmíň oblíbená moderátorka zpráv Primy. „To je nula, která zplodí třeba další tři děti, aby se o něm objevila zmínka v novinách. Když nastoupili na Primu Mirka se Zunou, promenádoval se pokaždé v záběru za nimi, aby byl vidět, než mu to Zuna po stížnostech zatrhl. To on snižoval kvalitu zpravodajství,“ doplňuje Marek Vít s tím, že rozhodně nemluví za manželku, ale vyslovuje jen svůj soukromý názor.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.