Leoš Mareš pláče: Smrt kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Leoš Mareš pláče: Smrt kamaráda!

Zdrcený Leoš Mareš oplakává mrtvého kamaráda.
Zdrcený Leoš Mareš oplakává mrtvého kamaráda. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (33) má slzy na krajíčku! V neděli vpodvečer se totiž dozvěděl hrůznou zprávu: na motorce se mu zabil jeden z nejlepších kamarádů Dan Fleischman, majitel diskotéky Lucerna v Českých Budějovicích, kam moderátor rád zajížděl i s údajnou milenkou Gabrielou Dvořákovou.

Moderátor Leoš Mareš (33) má slzy na krajíčku! V neděli vpodvečer se totiž dozvěděl hrůznou zprávu: na motorce se mu zabil jeden z nejlepších kamarádů Dan Fleischman, majitel diskotéky Lucerna v Českých Budějovicích, kam moderátor rád zajížděl i s údajnou milenkou Gabrielou Dvořákovou.

Leoš včera ani předevčírem nebyl k zastižení, asi dvě hodiny po nehodě jsme se ale dovolali jeho parťákovi z rádia Evropa 2 Patriku Hezuckému. „Doneslo se mi to. Je ho strašná škoda. Byl to výbornej, skvělej chlap,“ hlesl do telefonu Patrik. Už jen to, že o nehodě věděl tak brzy, ukazuje, že s Leošem měli oba k Danovi velmi blízko.

Fleischman se zabil v neděli kolem tři čtvrtě na tři, když na křižovatce U tří veverek na Českokrumlovsku cestou z Dolního Dvořiště na Vyšší Brod přehlédl odstavený hyundai zahraničního turisty a v důsledku nepřiměřené rychlosti do něj zezadu narazil. Ani přivolaný vrtulník záchranky mu nepomohl a Fleischman na místě svým zraněním podlehl.

Fleischman se před časem svěřil týdeníku Spy s tím, že se jeho žena zná s Leošovou milenkou, a proto k nim jezdí na návštěvu, stejně jako Leoš. Ten tak nejspíš přišel nejen o věrného kamaráda, ale i o krytí záletů…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.