Princezny českého showbyznysu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Princezny českého showbyznysu

Helena Zeťová
Helena Zeťová (Aha! – Mária Rušínová, Dalibor Puchta, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Josef Mašek, Srdjan Ilic, Universal Music, Agáta Models, ČT)

5:00 (ben) - Mají slavné rodiče a samy se již vyhřívají na výsluní přízně fanoušků nebo televizních a filmových diváků. Řeč je o princeznách českého showbyznysu. Ať jsou to herečky, zpěvačky nebo stálé návštěvnice společenských večírků, jedno mají společné. Dostaly se do popředí zájmu médií a všechny musejí často zodpovídat jednu zásadní otázku – zasloužily se o svou popularitu samy, nebo stojí za jejich zviditelněním protekce populárních rodičů?

Helena Zeťová (28), dcera Leška Semelky

Nevlastní dcera zpěváka Leška Semelky (62) je další zpěvačkou z bývalé dívčí skupiny Black Milk, která se dala na sólovou dráhu. Nejstarší z původního tria má pověst tvrďačky, která jde tvrdě za svým cílem. Do povědomí veřejnosti vstoupila také svým románkem s hokejistou Jaroslavem Bednářem, ale především krásným hlasem. Například zpěvačka Eva Pilarová ji označila jako velký talent s osobitým projevem.

Prosadila by se sama? I ona těžila z otcova jména a jeho nápadu na sestavení skupiny Black Milk.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.