Madonna před příjezdem do Prahy: Vyměňte záchodová prkénka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Madonna před příjezdem do Prahy: Vyměňte záchodová prkénka!

Madonna se do Prahy vrací po třech letech.
Madonna se do Prahy vrací po třech letech. (www.madonna.com)

5:00 (nik) – Královna popu Madonna (50) zavítá již ve čtvrtek 13. srpna v rámci svého turné Sticky & Sweet do Prahy, kde vystoupí v přírodním amfiteátru na Chodově. Poručila si, aby se v celém hotelu, kde bude ubytována, vyměnila záchodová prkénka!

5:00 (nik) – Královna popu Madonna (50) zavítá již ve čtvrtek 13. srpna v rámci svého turné Sticky & Sweet do Prahy, kde vystoupí v přírodním amfiteátru na Chodově. Ten je ovšem v podstatě navezenou skládkou. Paradoxně tak u nás zazpívá královna popu na skládce, což se jí nikde jinde ve světě asi nepoštěstí! A pořadatelé mají už teď plné ruce práce, aby splnili všechny její extrémní požadavky! Poručila si dokonce, aby se v celém hotelu, kde bude ubytována, vyměnila záchodová prkénka!

Ačkoli v Rakousku zpěvačka neodehraje ani jediný koncert, rozhodla se po celou dobu turné bydlet ve vídeňském hotelu Calais Coburg. Na přání Madonny museli v hotelu přichystat tréninkový sál se speciální podlahou a zrcadlovými stěnami. Dále si zpěvačka nadiktovala výměnu všech záchodových prkének a samostatný apartmán, kde uloží svých třicet kufrů.

Do Vídně bere i své děti, které vezme na naučný výlet do koncentračního tábora Osvětim v Polsku. „Chci jim takto ukázat, jaké je v životě potkalo štěstí, že vyrůstají v takové době a rodině,“ vysvětlila.

Zpěvačka si na pokračování šňůry, která loni vydělala 280 milionů dolarů, veze pořádnou výbavu. „Od plátna k plátnu, tedy od skutečných okrajů pódia, by měla konstrukce měřit sto metrů. Madonna bude mít předsunutou třicet metrů dlouhou forbínu,“ prozradil zástupce českých promotérů.

Vstupenky přijdou na 995 korun, 1495 korun, 2995 korun a 7995 korun do VIP zóny. Jejich nákup je ale limitován počtem šesti kusů na osobu, aby se zamezilo případným spekulacím s lístky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.