Jandovi a Aichmajerová: Vystřídali se v porodnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jandovi a Aichmajerová: Vystřídali se v porodnici

Šťastný otec Petr Janda si odvezl své dvě holky konečně domů z porodnice.
Šťastný otec Petr Janda si odvezl své dvě holky konečně domů z porodnice. (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Minuli se ve dveřích podolské porodnice. Zatímco Petr Janda (67) si přijel pro manželku Alici (26) a několik dnů starou Anežku Petru, které si odvezl domů, Eva Aichmajerová (30) se zničehonic objevila v porodnici. „Ne, ještě nerodím,“ volala moderátorka, která dorazila jen na běžnou kontrolu. Prozradila však jiné pikantnosti – ještě před narozením miminka se možná vdá!

Aichmajerová je na začátku osmého měsíce a už přibrala dvanáct kilogramů. „Naštěstí je to jen v bříšku a v prsou,“ svěřila se Eva, která odcházela trochu přešlá. Porodník Miroslav Verner, který před nedávnem odrodil i Danielu Peštovou, jí totiž pěkně vyhuboval. „Ano, nařídil mi odpočinek a klid. Nelíbí se mu, že pořád ještě pracuju,“ svěřila se Aha! Eva Aichmajerová, která za necelé dva měsíce porodí chlapečka Michaela.

Alice Jandová odjela z porodnice na rozdíl od Aichmajerové s úsměvem na rtech. Sice ještě s malým bříškem a prsy nalitými mateřským mlékem, ale šťastná, že se s malou Anežkou konečně dostanou domů. Výbavičku i veškeré věci pro miminko už tatínek, rocker Petr Janda, samozřejmě připravil. Však byl také z malé Anežky Petry pěkně naměkko. Chvílemi až tak moc, že nedokázal udržet slzy...

To René Decastelo, otec dítěte Aichmajerové, zatím tak rozněžnělý není, zato romantik je to pořádný. Ještě před porodem se totiž možná uskuteční veselka. „Možná že opravdu bude svatba, ale zatím mě ještě nikdo nepožádal o ruku,“ potvrdila naši informaci Aichmajerová. „Ono taky – kdo by žádal takový meloun o ruku,“ usmála se Eva, která už má připravenou i výbavičku pro malého. „Máme všechno od Míši Maurerové. Obávám se však, že až se ten náš obr narodí, bude mu to všechno malé. On je totiž šíleně velký po tatínkovi už teď,“ prozradila nastávající maminka.

EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.