24. narozeniny Sámera Issy: Řádil s fanynkama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

24. narozeniny Sámera Issy: Řádil s fanynkama!

Sámer Issa
Sámer Issa (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Miláček dívek a ctihodných paní, zpěvák Sámer Issa, ve středu večer v Palffy Palace Clubu oslavil své 24. narozeniny. Kromě povinné »žranice« a hektolitrů alkoholu předvedl gratulantům dlouho nacvičovanou hodinovou show a při nevázaném veselí navíc zulíbal desítky krásek!

„Kalit jsem začal až po desáté hodině večer, chtěl jsem se soustředit na vystoupení,“ přiznal nám Sámer, který mezi tím stíhal olíbávat fešné gratulantky. A protože se netají svou oblibou k marihuaně, asi nikoho nepřekvapilo, že se jeho kamarádi odvázali a barokní budovou se ještě před půlnocí začala silně linout podezřele známá vůně.

Sámer Issa se na improvizovaném parketu pořádně rozjel a nechyběly ani pořádně žhavé dotyky s neznámou kráskou!

„Já nefetuju. Jednou to o mně lživě napsali a už se to se mnou táhne, i když jsou důkazy proti tomu nařčení. Přitom mi kvůli tvrdým drogám umřela kamarádka, a tak k nim mám doslova odpor. Zase jsem ale slyšel, že někdo mává fotkou, na který prý šňupu. Hovadina,“ zkazil si na chvíli náladu oslavenec, kterému popřáli například bratr Marwan, brutální proměnou prošlá kolegyně ze SuperStar Martina Balogová a další asi dvě stovky hostů.

Zpěvačka Martina Balogová dříve a dnes.

S gratulací přišel na skok i Ladislav Štaidl, a to nejen k jeho narozeninám, ale i k tomu, že se nebál veřejně vystoupit proti Štaidlově bývalce Ivetě Bartošové a odmítl s ní natočit duet. Sámer Issa pak pařil až do časných ranních hodin! „Jsem šťastný. Chystám třetí desku, povedlo se několik výborných videoklipů, v kariéře se mi daří. I v zahraničí mám úspěch. Co víc si přát?“ rozplýval se.

DAVID ZÁPAL

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.