Kotek a Musil: Dostali druhou šanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kotek a Musil: Dostali druhou šanci!

Vojta Kotek musel navčerejší tiskové konferenci představit nový pořad sám, jeho parťák Jirka Mádl si užívá dovolenou.
Vojta Kotek musel navčerejší tiskové konferenci představit nový pořad sám, jeho parťák Jirka Mádl si užívá dovolenou. (Aha! – Marek Pátek )

5:00 - (kre) – Musil a Kotek hlásí převrat na Nově! Komerční stanice slibuje podzim plný překvapení. Krize prý rozhodně neovlivnila vývoj nových pořadů a diváci se mohou těšit na dva super kousky – Dům snů a Stahovák – a taky na dva super moderátory.

Po deseti letech tak Nova povolala opět do zbraně Honzu Musila (41), který je za takovou nabídku víc než vděčný. „Když člověk jednou čichne k médiím, nemůže jen tak přestat. Dělal jsem v rádiu, ale to mě vůbec nebavilo. Jsem rád, že jsem opět zpátky,“ přiznal moderátor, který bude moderovat nový pořad Dům snů.

„Takový dům bych si s přítelem taky moc přál. Ale k tomu jsou potřebné i finance, všechno je to jen o penězích, a když nejsou, tak to nejde,“ řekl Aha! Honza Musil. Šanci zazářit na Nově dostal i Vojta Kotek (21), který opět po letech vytvoří tandem s parťákem Jirkou Mádlem. „Zjistil jsem, že vlastně začínáme tam, kde jsme skončili, jsme pořád na jedné vlně, teda zatím,“ smál se Kotek, jenž bude s Mádlem uvádět Stahovák, který nahradí Eso s Leošem Marešem. A oba se budou snažit vybrat ta nejzajímavější videa ze světa internetu a zaujmout tak hlavně mladší diváky televize Nova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.