Jandovi mají dceru Anežku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jandovi mají dceru Anežku

Šťastný Petr Janda s dcerou v náručí.
Šťastný Petr Janda s dcerou v náručí. (rodiny Jandových, Aha! – Martin Přibyl)

5:00 – Petr Janda (67) prostě neumí »dělat« kluky! V neděli večer se mu narodila už třetí dcera, kterou pojmenovali Anežka Petra. A šťastný otec se přiznal, že jí samozřejmě bude raději říkat Péťo. Mladičká manželka Alice (26) už dříve potratila, i proto možná prožívala svůj první porod s většími obavami. Ty však byly zcela zbytečné! Miminko z bříška vyklouzlo jako po másle.

„Narodila se v neděli večer v podolské nemocnici. Alička rodila přirozenou cestou, porod proběhl bez komplikací,“ napsal deníku Aha! v SMS šťastný tatínek, který samozřejmě asistoval u porodu. A prvorodička si moc pochvalovala zručnost a zkušenosti Petra Jandy. Aby ne, když už má čtvrté dítě. „Jsme tak šťastní a Petr byl naprosto úžasný,“ pochválila ho Alice, která malou Anežku porodila v neděli v 18.46 hodin.

Alice Jandová

„Anežka Petra Jandová váží 2,86 kilogramu a měří 50 centimetrů,“ informoval těsně po porodu své okolí a přátele frontman skupiny Olympic, který zplodil už třetí holku. Jediného syna Petra z prvního manželství mu bohužel »vzala« rakovina, se kterou bojoval dlouhých jedenáct let. To už je však dávná minulost a Janda se teď raduje ze tří zdravých holek. Prvorozená pětatřicetiletá Marta Jandová je zpěvačka a šestnáctiletá Eliška ještě nemá zcela jasno, jestli se bude věnovat stejné profesi jako její tatínek. Momentálně to spíš vypadá na chůvu, nabídla se totiž, že bude své »maceše« s Anežkou pomáhat.

EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.