Karel Gott: Kompletní seznam jeho majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Kompletní seznam jeho majetku!

7:45 PRAHA (daz) – Z temných vod nejtvrdší normalizace vypluly na povrch další děsivé informace, které bezostyšně sbírala komunistická Státní bezpečnost na zpěváka Karla Gotta (70)! Poté, co se v roce 1971 rozhodl zůstat v západním Německu, se státní mašinérie rozjela naplno.


Špinavý spis tajné policie

> Funkční pistole a pušky
> Vzácné obrazy a starožitnosti
> Křišťálové lustry, exotické vázy
> Ale i soupis postelí, peřin a polštářů

A tohle všechno mu chtěli sebrat...

7:45 PRAHA (daz) – Z temných vod nejtvrdší nor- malizace vypluly na povrch další děsivé informace, které bezostyšně sbírala komunis- tická Státní bezpečnost na zpěváka Karla Gotta (70)! Kliknutím zvětšetePoté, co se v roce 1971 rozhodl zůstat v západním Německu, se státní mašinérie rozjela naplno. Pohůnci komunistického režimu týrali Marii a Karla Gottovy, stárnoucí rodiče Slavíka, nejen tvrdými a nelítostnými výslechy, ale i zabavením veškerého jejich soukromého majetku! Ani postel jim nenechali!

Deník Aha! získal 240stránkový svazek, který StB vedla na nejslavnějšího zpěváka naší historie. Dnes přinášíme první díl unikátního seriálu. Co všechno kromě jedné sošky Zlatého slavíka zabavili komunisté ikoně showbyznysu po její emigraci?

Čtěte zde!


Foto Aha! – Mária Rušinová

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.