Stezka odvahy? Tak to vážně nejdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stezka odvahy? Tak to vážně nejdu!

Leona Machálková a Martin France přemlouvali malého Artura, aby s nimi prošel stezku odvahy, ale tomu se to vůbec nelíbilo.
Leona Machálková a Martin France přemlouvali malého Artura, aby s nimi prošel stezku odvahy, ale tomu se to vůbec nelíbilo. (Aha! – Martin Hykl)

5.00 PRAHA/KOKOŘÍNSKO – Na hradě Houska se konal desátý ročník charitativního festivalu Noc s hvězdami. Přestože se ještě pár dnů před začátkem festivalu říkalo, že přijede bývalá velká hvězda české pop-music Naďa Urbánková (70), která svádí boj s rakovinou prsu, fanoušci se jí nedočkali. Zato jinými hvězdami se to na hradě jen hemžilo.


Celebrity na Housce: Naďa Urbánková nepřijela, místo ní tam byl dort

Urbánková měla původně na festivalu vystupovat. Před čtrnácti dny však prodělala těžkou operaci, při které jí lékaři amputovali obě prsa, takže účast odvolala. Když už se koncertu nemohla zúčastnit osobně, byl na její počest vyroben aspoň dort s její podobiznou.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNa hradě zazpívala Eva Pilarová (69), chlapecká skupina Lunetic a finalistka X-faktoru Martina Pártlová (30). Nechyběla ani Leona Machálková (42), kterou nedávno opustil dlouholetý přítel, architekt Bořek Šípek (60). Doprovod jí dělal její syn Artur (6) a užívali si příjemné chvilky až do doby, než Leona a organizátor Martin France (39) začali malého Artura přemlouvat k absolvování stezky odvahy. Ta vede tajemnými zákoutími hradu, kde na odvážlivce číhají všelijaká strašidla. Přemlouvání se nepodařilo a málem skončilo pláčem...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.